Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Typer av trafik citat

Vid körning är brottsbekämpande myndigheter rätt att ge trafik citat till individer som inte lyda trafikreglerna. Det finns många olika typer av citat, från fortkörning biljetter till rattfylleri (vilket är en klassificering i sig). Olika konsekvenser och straff utdöms för olika brott. Svårare trafikförseelser inkluderar DUI, vårdslös körning och smitning från en olycka. Fortkörning

fortkörning, vilket är den vanligaste trafikförseelse, överskrider skyltad hastighet eller kör för fort för väglaget. Enligt de förespråkar för motorväg och Auto Safety är fortkörning en faktor i nästan en tredjedel av alla dödsolyckor. Vid fortkörning, har en förare mindre tid för att undvika en krasch och svårighetsgraden av kraschen ökas. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) uppgav att 13.192 dödsfall under 2004 var fortkörning relaterade. Beroende på situationen, kan fortkörning kräver inte en domstol utseende och böter utdöms i stället. Men om fortkörning resulterar i en bilolycka eller skada på en fotgängare, kan brott betraktas som ett grovt brott.,
Säkerhetsbälte Brott

Varje stat utom New Hampshire , kräver vuxna förare och passagerare att använda bilbälte medan du kör ett motorfordon. Brottsbekämpande myndigheterna tillåts att dra en individ över för ett säkerhetsbälte mot reglerna i nästan hälften av de 50 delstaterna. Andra kräver att individen måste stoppas för en annan anledning än säkerhetsbältet innan ett bälte kränkning biljett kan ges. Bilbarnskydden krävs i varje stat, om barnet är under en viss ålder och /eller vikt. Lagarna gäller oavsett om barnet rider i framsätet eller baksätet.
Bilkörning under påverkan

Körning under påverkan av alkohol eller droger eller DUI, är allvarligare än fortkörning eller bilbälte kränkning. DUI kan klassificeras som antingen en förseelse eller ett brott trafikförseelse beroende på de fakta som är relevanta för ärendet. I nästan alla länder, kan personer som dömts för mord eller skada någon under påverkan bötfällas tungt och kunde ges ett långt fängelsestraff. Körning under påverkan är ett brott i de flesta länder.
Vårdslös körning

vårdslös körning, som att köra under påverkan, är ett allvarligt brott. Vanligtvis anses det en förseelse brott, men konsekvenserna kan vara allvarliga beroende på omständigheterna kring situationen. Automatisk avstängning eller återkallande av individens körkort är inte uteslutet, inte heller är betydande böter och fängelsestraff. Vårdslös körning ingår bromsar plötsligt under våta förhållanden, orsakar sladd, är inblandad i en olycka och att köra under påverkan bland annat. Fortkörning ensam brukar inte betraktas som vårdslös körning.
Körning utan försäkring
p Om du kör utan försäkring, kan du inte bara få böter, men återfallsförbrytare kan ha sin licens tillfälligt eller återkallas. Oförsäkrade bilister kan även ha sina taggar beslagtas och deras fordon i beslag. Om en person är inblandad i en olycka och befanns ha någon försäkring, konsekvenserna är oftast allvarligare och den enskilde kan få betala för skador och /eller skador på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149838.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.