Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad är straffet för Teens körning utan körkort i AZ?

En tonåring körning i Arizona utan hans tillstånd kommer att medföra stränga straff. Konsekvenserna kan också vara skadligt för dem i bilen om den resande inte ge information om vem som tonåring är. De som lån den teen fordonet kan dessutom ta emot avgifter och böter för att tillåta honom att låna bilen. Förseelse

tonåring blir skyldig till en klass 2 förseelse om hon vägrar att visa eller inte har ett körkort, om dragit över. Om officeren ber om identifiering, kommer hon att behöva ge ett giltigt dokument som innehåller hans eller hennes grundläggande uppgifter, namn, adress och underskrift. Klass 2 förseelser bära upp till $ 750 böter och 48 timmar i fängelse från 2010. Dessutom kommer officeren beslagta fordonet i upp till 30 dagar.
Passagerare

Oavsett huruvida de i fordonet är vänner och familj i tonåren, han måste ge officeren någon information om tonåring när bad. Om personen i bilen inte ger officeren uppgifter om föraren, kommer han också skyldig till en klass 2 förseelse. Detta kommer att resultera i samma straff som den tonåring som körde bilen utan körkort.
Fordonsägare

person som tillät det olicensierade mindre att köra deras fordon kommer att åtalas för eventuella skador till följd av vårdslöshet och försummelse av föraren. Om personen gör det mindre att köra på en landsväg, detta är också en klass 2 förseelse. Hon kommer också att vara ansvarig för att betala de inkräktar avgifter och plocka upp bilen.
Återkallas permanent eller tillfälligt Licenser
p Om tonåringens licens har upphävts, återkallats eller återkallas , då han kommer att möta en klass 1 förseelse. Han kan tjäna 48 timmar i fängelse utan skyddstillsyn eller suspension av meningen. Han kan också få en $ 300 böter (som av lagar i kraft 2010).
Upprepade brott

Återfallsförbrytare inom samma år kommer att medföra extra böter upp till $ 500 per instans. Den perioden av licensen kan också förlänga ytterligare ett år. Om gärningsmannen återinför sin licens och övertygelsen under suspension dyker upp, kommer tonåringarna att ha sin licens automatiskt återkallas i tre månader och sex månader för varje brott därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149831.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.