Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur ta reda på om jag har någon Biljetter

Att få en trafik eller parkeringsbiljett är inte roligt. Det betyder att ådra sig en avgift för brottet och en eventuell försäkring räntehöjning. Om du försummar att betala avgiften, kan du ens har en arresteringsorder utfärdats för ditt gripande. Om du tror att du kan ha haft en del trafik eller parkeringsböter som du inte tar hand om, kommer du vill kontrollera med Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Körkort
lokala DMV
Telefon
Computer
Kreditkort
Personnummer
Visa fler instruktioner
1

Fråga officeren lämna du ett papper vid tidpunkten för brottet, om han ger dig en varning eller en biljett. Detta kan ibland vara förvirrande. Du kanske trodde att du skulle få en varning när det i själva verket du fick en biljett. Du kan också läsa över papperet försiktigt för att identifiera det som en biljett.
2

Besök din lokala DMV kontor. Ge expediten ditt körkort och be dem att se om du har några biljetter. Informationen kommer att finnas tillgänglig för expediten med slaglängd på några knappar. Addera 3

Ring din lokala DMV om du inte vill köra dit. Du kan recitera ditt körkort nummer till expediten över telefon. Se till att du är den som ringer. Den DMV kan inte diskutera din kontoinformation med dina vänner eller familjemedlemmar.
4

Begär en förare historia abstrakt. Detta kan göras online från din statens motorfordon kommissionens webbplats. Var medveten om att du behöver ett kreditkort, eftersom denna tjänst debiterar en avgift. Avgiften är vanligtvis runt $ 15, men kan variera från stat till stat. Du kommer också att behöva ange ditt personnummer. När du är klar, kommer du att få en kopia av din drivrutin historia. Detta kommer att lista några utestående biljetter.
5

Request din färdregistreringen från inofficiella DMV webbplats (www.dmv.org). Denna webbplats tar lite mer än att få posterna direkt från Motor Vehicle kommissionen. Avgiften här är $ 29.95. Återigen, behöver du ett kreditkort, ditt körkort nummer, och fakturering namn och adress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149805.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.