Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur vill kolla om ett tillstånd tillfälligt i Ohio

Att veta huruvida ditt körkort är i god ställning är av yttersta vikt om du planerar att driva ett fordon. På grund av tidigare överträdelser, kan du inte vara säker på om tillståndet i din licens. Ta reda på officiell status och spela in i samband med din Ohio körkort, eller som av annan part, kräver att beställa en färdregistreringen rapport. Den Ohio Bureau of Motor Vehicles (BMV) erbjuder denna information, du har just fylla i ett ansökningsformulär och skicka en avgift. Saker du behöver
Ohio färdregistreringen formuläret
Ohio färdregistreringen begäran avgift
Visa fler instruktioner
1

samla in nödvändig information från Ohio körkort du vill slå upp. Du kommer att behöva för att få full rätt namn som det visas på licensen, samt licensnummer.
2 p Om du inte vill beställa denna information på nätet, ladda ned lämplig begäran om registerinformation från Ohio BMV hemsida. Du kan också skaffa dessa former personligen på din lokala Ohio BMV gren. Ladda ner formuläret Record Request (BMV 1173) Om du letar efter din egen licens information. Ladda Notarized skriftligt samtycke Release av formulär med personliga uppgifter (BMV 5008) Om du letar efter information om en annan förare. Föraren vars information söks måste fylla i detta formulär och få den attesterad.
3

Fyll i formuläret och skicka in det till Ohio BMV antingen per post eller personligen. Bifoga den tillhörande avgiften om du postar formuläret. Bifoga det ifyllda Notarized skriftligt samtycke Release av formulär med personliga uppgifter om du begär information för någon annan. Maila formuläret och avgiften till den adress som anges på formuläret. Annars, ta den ifyllda blanketten till en Ohio BMV gren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149818.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.