Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur du informera din arbetsgivare om en svävande Körkort

Oavsett hur situationen är, kan det vara svårt att berätta för din chef om att få din licens tillfälligt. En hel rad frågor och frågor kan komma upp, men om du misslyckas med att visa att du kan hantera situationen, kan du vara utan jobb, vilket är en av de värsta effekterna av ett svävande tillstånd. Här är hur man projicera den bästa när det handlar om denna olyckliga situation. Instruktioner
1

Var eftertrycklig om din förmåga att ordna sömlösa transportlösningar. Så snart nyheten är ute, försäkra din chef att du kommer att vara på din plats varje morgon. Om du har information om hur du kommer lyckas få arbeta, dela dem. Om inte, bara berätta för honom eller henne det tas om hand.
2

Utsätt inte ohyggliga detaljerna i situationen. En sak du inte vill göra är att berätta hela natten (eller dagen) som du fick licens tillfälligt. En chef kommer att ta dessa berättelser som fallstudier i oansvarighet, vilket kommer att skada ditt fall.
3

Snacka om några förmildrande omständigheter. Om du kan komma med något rimligt skäl till varför situationen var inte ditt fel, dela det med din chef för att samla viss sympati. Bor inte på detta, men nämner det i förbigående. Om din chef i allmänhet anser du ansvarig, kommer din ursäkt att vara ett pass för dem att släta över det hela.
4

Överklagande till chefens känsla för rättvisa. Demonstrera hur svävande tillstånd inte gäller ditt arbete prestanda och peka ut dina styrkor på jobbet.
5

Be om en barmhärtig lösning. Chansen är din chef vet att du behöver ditt jobb och beroende på hennes personlighet och ledarstil, kan hon glömma din situation för att ge dig en chans att arbeta sig ur oavsett olycka du har fallit in.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149756.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.