Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en fortkörningsböter i New York

Vissa människor har ett behov av snabbhet och ofta glömmer att det finns lagar som styr vägarna i New York. New Yorks poliskår är expansiv så det är inte ovanligt att dras över för fortkörning. Men det fluktuerande priset på gas och stigande levnadskostnader gör det svårt för människor att avsätta pengar för att betala för saker som inte ingår i deras hushållsbudget såsom en fortkörningsböter. Saker du behöver
Citation
Stamp
Visa fler instruktioner
1

Titta på baksidan av din trafik citatet. Du hittar information om rätt protokoll för att bekämpa en fortkörningsböter. Eftersom du inte vill betala biljetten, måste du fylla i baksidan av citatet och skicka den till den tryckta adress: PO Box 2950, ​​Albany, NY 12220. Detta måste ske inom 15 dagar från den dag som du får citatet.
2

Var uppmärksam på din brevlåda. New York postanställda kommer att leverera ett brev som informerar dig om datum och tid för din hörsel. Addera 3

Delta hörseln i New York. Var noga med att anlända 30 minuter tidigt för att ge tid att hitta parkering och även passera säkerhetsprövning. Domaren kommer att fråga dig hur du vädjar och ger dig möjlighet att betala din stämning till ett reducerat pris. Inte erkänna sig skyldig och begära att bli hörda.
4

Schemalägg nästa förhandling. Officeren måste visa upp för att förklara varför du fått biljetten. Baserat på officerens vittnesbörd, kommer domaren att avgöra om du är skyldig. Om du är skyldig, måste du betala biljetten samt New York avgifter domstol. De flesta poliser inte dyker upp till utfrågningarna så domaren ger klartecken dig av skuld.
5 p Om du är dömd och du tror att du är oskyldig, kan du överklaga domarens beslut genom att fylla i Från AA-33, som kan hittas på nätet på New York State DMV: s hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149767.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.