Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Beslagta Definition

Termen "beslagta" kan betyda att beslagta och behålla något eller ställa något åt ​​sidan, enligt American Heritage Dictionary. Praktiska användningsområden för ordet hänvisar ofta till antingen inteckningar eller fordon, även beslagta innebär två olika saker i dessa fall. Identifiering

för en inteckning, beslagta innebär att din inteckning betalning omfattar pengar för din fastighetsskatt och husägare försäkringar. Med fordon, är en beslagta en plats där fordon som bogseras av polisen hålls.
Funktion

Mortgage beslagta används så att du kan spara upp betalningarna för din försäkring och skatter på ett konto som förs av din långivare så att du inte har tillgång till det. Fordon beslagta används för att hindra dig från att köra din bil eftersom du har brutit mot en lag hänför sig till körningen.
Tidsplan

Mortgage beslagta är kontinuerlig, men vissa långivare gör att du kan sluta skicka din skatt och husägare utbetalningar till dem, förutsatt att du betalar de räkningar på egen hand. Längden av fordon beslagta varierar beroende på statens lagar, men vanligtvis varar cirka 30 dagar eller tills du har betalat böter eller biljetter i vissa fall.
Typer av skäl för fordon Däm

Ditt fordon kan beslagtas om du har obetalda parkeringsböter eller fortkörningsböter, är inblandade i en trafikolycka och inte har auto försäkring, eller om du är arresterad för bilkörning försämras.
Fördelar med Mortgage Däm

Ibland kallas "spärrade" inteckning beslagta betyder att du inte behöver hålla reda på din inteckning eller husägare räkningar försäkring eller förfallodatum och har möjlighet att successivt lägga undan pengar för dessa kostnader snarare än att behöva komma upp med pengarna på en gång. Mortgage långivare föredrar beslagta eftersom det garanterar att fastigheten du har lovat inte kommer att beslagtas om du inte har betalat skatter och skyddas i händelse av en naturkatastrof eller brand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149794.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.