Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur snabbt ta reda på om mitt körkort är upphängd

Ingen gillar att se de blinkande röda och blå lampor i sin backspegel. Om du har fått några biljetter eller böter nyligen, kanske du vill kolla om ditt körkort är upphängd så att du vet att du inte ska köra. Här är några snabba och enkla steg för att hitta det ut. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Förarens
licensnummer eller socialförsäkringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Gå till någon sökmotor på Internet för din preferens. I sökfältet skriver du namnet på ditt tillstånd, och körkort status, eller körkort statuskontroll. Därför, om du bodde i Wisconsin, skulle du input 'Wisconsin körkort status "(utan citattecken). Hit sökning.
2

Webbplatsen du söker bör vara i toppen eller nära toppen på resultatsidan. Detta är normalt på din statens webbplats eller dmv.org. Välj en länk som ser lämplig. Naturligtvis måste den säga något i stil med "körkort Status".
3

Du ibland har möjlighet att ange antingen ditt personnummer och födelsedatum eller ditt körkort nummer , eller för-och efternamn, födelsedatum och kön. Vissa webbplatser kommer att ha alla möjligheter och en del kommer att ha bara en.
4

När du är klar klickar du på Nästa eller OK, vad knappen du måste klicka för att fortsätta. När du gjort korrekt nästa sida kommer att säga att varje klass i ditt körkort och varje status, giltigt, upphävt, eller återkallas. Till exempel bör det framgå: För din Regular licens, är din klass D licensen Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149763.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.