Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att förnya ett svävande tillstånd

En körkort är en certifiering som tillåter en person över 16 år för att driva ett motorfordon. I sådana fall som upprepade trafikförseelser, barnbidrag brottslighet eller obetald domstol och böter trafik, ett resultat i ett svävande tillstånd kan uppstå. En återupptagningsavgift, nödvändiga dokument som bevis i frågan eller betalning har hanterats och ett intyg om fullgörande av en trafik eller förare förbättring skolan, kan få din licens återinföras och förnyas med ett besök till Department of Motor Vehicles. Instruktioner
trafiköverträdelserna
1

Betala någon trafik, domstol eller registrering böter vid en trafik domstol eller online på länets kontorist domstol hemsida. Få tryckta kvitton som bevis på att alla pengar som betalas har betalats. Alla betalningar ska gå till expediten av domstol kontor i det län där överträdelsen inträffade.
2

Ta en kurs förare förbättring och skaffa ett "Certificate of Completion Certificate" undertecknad av kursledaren.

3

Ta din betalning bevis, intyg om genomförd och återupptagningsavgift till din lokala avdelning av motorfordon. Den återupptagningsavgift beror på ditt tillstånd.
4

Visa dokument som styrker din licens har godkänts för återanställning och betala fastställda årsavgift. Department of Motor Vehicles kommer att fråga dig ett aktuellt giltigt körkort.
Habitual Trafik Offender
5

betala alla trafik, domstol och registrering böter. Alla betalningar ska gå till expediten av domstol kontor i det län där överträdelsen inträffade.
6

Ansök om umbäranden licens från administrationen omdömen kontoret. I detta fall ditt tillstånd tillfälligt under fem år. Umbäranden licens gör att du kan gå till och från jobbet och kör under nödsituationer.
7

Ta en kurs drivrutin förbättring. Slutföra kursen och få ett intyg om fullgörande undertecknats av kursledaren.
8

Begär en ny licens från förvaltningar omdömen kontoret efter fem år från dagen för upphävandet. Betala de nödvändiga drivrutinerna licensavgift specifika för ditt tillstånd. Förvaltningarna omdömen kontoret kommer att ge dig ett dokument om godkännande av återanställning av ditt körkort.
9

Gå till Department of Motor Vehicles och visa dokument som styrker din licens har godkänts för återanställning. Betala erforderlig årsavgift specifika för ditt tillstånd och Department of Motor Vehicles kommer att fråga dig ett aktuellt giltigt körkort.
Child Support Delinquicy
10

betala några skulder skulder och blir aktuell på dina betalningar barnbidrag. Reglera alla skulder med länets kontorist domstol kontor eller Child Support Agency.
11

Få utsaga formuläret från din lokala kontorist domstol kontor eller Child Support Agency.
12

Ta utsaga formuläret och önskad återupptagningsavgift specifika för ditt tillstånd, till ditt län kontorist kontor. De kommer att fråga dig ett dokument om godkännande återinförande av ditt körkort.
13

Gå till Department of Motor Vehicles och visa dokument som styrker din licens har godkänts för återanställning. Betala önskad licensavgift specifika för ditt tillstånd och Department of Motor Vehicles kommer att fråga dig ett aktuellt giltigt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149848.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.