Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man ur en Arizona Foto Radar Ticket

Foto Radar biljetter kan besegras lyckat . Många människor förstår inte hur dessa biljetter måste behandlas av regeringen anses laglig . Den här artikeln förklarar hur du kan undvika att betala dessa biljetter . Saker du behöver Review, en önskan att inte betala olagliga biljetter foto radar .
Visa fler instruktioner
1

Arizona en stämning fick med posten är inte giltig under statlig lag och det måste personligen levereras till dig eller en kompetent medlem av ditt hushåll för att det ska vara giltigt . Om det inte levereras i 120 dagar talan skall ogillas utan att det påverkar . Om åtgärden aldrig serveras till dig personligen är det inte giltigt
2

. Ring inte numret på biljetten eller besök hemsidan på biljetten eller postas biljetten kommer att betraktas som serveras och följande metoder kommer inte att vara ett alternativ för dig .
3

Efter att " blixtrade " svara inte dörren för några främlingar och parkera bilen i garaget när man går till och från ditt hem . Se till att alla du lever med gör detsamma . Om du lyckas undvika att serveras biljetten det blir utkastad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149779.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.