Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en bogserad bil ut

När bilen bogseras, den första tanken som kan komma att tänka på är, var den stulen? Men att lära att bilen bogseras kan vara lika smärtsamt eftersom du inte kommer att få ersättning för något --- du kommer att sluta med att betala ur fickan i stället. Populära tv-serier som "parkering krig" på A & E och "Operation Repo" tydligt visar den stress som när det handlar om en bogserad bil. Se till att du har alla dina papper rakt innan man går in för att hämta en bogserad bil eftersom du kan hamna med mer huvudvärk än du började med när du besöker bogsera mycket. Saker du behöver
giltig licens, försäkring och registrering kort
Tillämplig bogsering avgifter
Visa fler instruktioner
1

Ring din lokala polisen eller andra icke-brådskande stadens tjänster linje (t.ex. 311 i New York) och berätta företrädaren att din bil bogserades. Den lokala polisen registrerar nyligen släpfordon. Polisen kommer att ge dig information om var bilen har blivit dragna och vad som krävs för att få bilen. Fråga anledningen bilen bogserades så att du kan vara beredd på alla scenarier.
2

Kontrollera att din bil är korrekt registrerat innan du går till bogsera mycket. Få dokumentation från ditt försäkringsbolag som du faktiskt har giltigt försäkringsskydd för bilen. Om din registrering och försäkring kortet är placerade inne i fordonet, kommer personalen på bogsera mycket att du kan gå hämta denna information.
3

Ring bogsera mycket och fråga om du behöver en "bogsera release" från din stadens tingshus att få bilen tillbaka. Detta är en bit papper från trafik domstolarna anger att bilen är bra att släppas. Vissa kommuner kräver att du visas i trafiken domstol och betala ytterligare avgifter innan du hämtar din bogserade bilen om du var dragna på grund av trafikförseelser.
4

Ta med tillräckligt med pengar med dig för att täcka kostnaderna för fiberkabel, lagring avgifter och eventuella biljetter som du är skyldig på bilen från denna instans och tidigare frågor. I vissa fall kommer bogsera mycket håller inte du omedelbart ansvarig för biljetterna --- det gör att du kan skicka betalningen för biljetterna till parkeringsplatsen myndigheten separat. I andra fall kommer bogsera mycket ger inte dig bilen tills din biljett förpliktelser betalas i sin helhet
5

Presentera följande för att få din bil i släptåg:. Betalning tillsammans med en giltig försäkring kort, registrering och tillstånd (måste vara för den person som äger bilen), samt en fiberkabel frisättning om det behövs. Den bogsera hel representant kommer att granska allt och ge dig en release-kort.
6

Ta kortet till vakten utanför bogsera mycket, och han eller hon kommer att ta dig till din bil. Endast en licensierad förare får köra bilen utanför partiet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149766.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.