Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Michigan DMV DUI lagar

alkohol och bilkörning är alltid en farlig mix. Varje stat har sin egen policy för att avgöra när en förare har brutit DUI (bilkörning under påverkan) lag och förskrivning påföljder gör körning så säker som möjligt för alla medborgare. I Michigan, är förarna höll till flera olika lagar som är avsedda att främja den allmänna säkerheten och hålla återfallsförbrytare av vägen. Preskriberas

Som av 2007, Michigan inte längre tillämpar en preskriptionstid för DUI avgifter. Enligt en tidigare lag, kunde förarna endast laddas med ett brott på sin tredje rattfylleri laddning i en tioårsperiod. Men i dag en förare är föremål för en felonyavgift oavsett när de två tidigare avgifter inträffade. Addera BAC

Michigan den lagliga gränsen för en förare BAC, eller alkohol i blodet, är .08 procent. Detta är samma standard som används i de flesta andra stater för att avgöra när en förare är i strid med statliga regler. Förare fann att driva ett fordon med en BAC över gränsen ansiktet en avgift som kallas OWI eller drift medan berusad.
OWVI

Michigan laddar även förare med ett brott som kallas OWVI eller drift samtidigt synbart försämras. Denna avgift kan gälla för förare med en BAC och vilar på dom från en polis som iakttar farligt beteende. Drivrutiner laddade med OWVI inför många av de samma påföljder som egna förare, särskilt efter flera brott.
Andra avgifter

ger en person rätt att Operate medan berusad är en annan typ av DUI avgift i Michigan som gäller för andra som inte gör något för att förhindra att en alkoholpåverkad förare från bilkörning. Att tillåta en person att samtidigt sköta medan berusad kan bära en straffavgift på upp till fem år i fängelse och en bot $ 10.000 om berusade förare orsakar en död.
Påföljder

påföljder för OWI och OWVI i Michigan ökar med varje brott. Första gången brottslingar kan ställas inför 93 dagar i fängelse, en $ 500 böter och domstol beordrade samhällstjänst. I vissa fall kommer domaren kan också kräva att föraren har en enhet fordon immobilisering installerat som kräver att föraren passerar ett utandningsprov innan bilen.

En andra brott kan bära ökar fängelse och böter, upp till ett år och $ 1000, respektive. Slutligen, den tredje brottet, kan förarna inför fem års fängelse plus skyddstillsyn, en $ 5.000 böter och en obligatorisk fordon immobiliseringsanordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149828.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.