Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får jag på en avbetalningsplan för att betala av mitt trafik biljett i Washington?

Om du inte kategoriseras som en vanlig trafik gärningsmannen (begått 20 eller fler trafikförseelser i en femårsperiod) bör du kunna komma in på en betalningsplan för Washington State trafik biljett så länge biljetten är för $ 110 eller mer (du förväntas betala någon biljett för mindre än $ 110 i fullt). När du har haft en utfrågning om din biljett, är processen att göra en avbetalningsplan okomplicerad. Instruktioner
1

Delta din trafik utfrågning om du tänker kämpa biljetten. Kom i tid och presentera ditt fall klart och unemotionally. Berätta domaren att du inte har råd att betala böterna och be om en nedsättning av böterna eller för ytterligare tid för att betala det. Det är också möjligt i vissa fall att en domare kan ge dig trafik skola i stället för böter eller en nedsättning av böterna. En domare kan också tilldela dig till samhällstjänst i stället för böter.
2

Samla dina papper efter trafiken hörsel. Markera rutan "lindring," verifiera din adress och sedan underteckna formuläret och returnera denna del av pappersarbetet till länet kontorist inom 15 dagar efter din hörsel. Du kan returnera blanketten per post eller personligen.
3

vänta på ett svar från domstolen och göra alla betalningar till fullo och i tid enligt anvisningar från kontoristen av domstolen. Du kan bli ombedd att betala en del av böterna up front och sedan göra betalningar på resterande belopp. Sällan kommer en Washington domstol tillåta mer än 60 dagar att betala böterna i sin helhet. Betalning kan göras genom bankväxel, företag check, postanvisning eller kontanter. Böter får inte betalas av personlig check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149858.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.