Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Car Window Tinting Lagar i Florida

I 1991 passerade Florida statliga lagar som bestämmer hur mörk solkräm material (eller nyans) tilläts vara på ett motorfordon. Mörkret av färgton mäts i VLT% (synligt ljus procent) vilket helt enkelt betyder hur mycket ljus kan passera genom nyans materialet, enligt TintCenter. Vindruta

främre vindrutan på din bil inte kan vara helt tonade. Du kan ha en icke-reflekterande nyans remsa längs överkanten av vindrutan så länge det inte går under tillverkarens AS /1 del av vindrutan eller störa förarens sikt över vägen, enligt Florida stadgar, avdelning XXIII , kapitel 316,2952. Addera Side Windows

Florida stadgar, avdelning XXIII, kapitel 316,2953 diskutera begränsningar sidorutan toning. Sidorutorna kan nyanseras med solkräm och reflekterande material. Nyansen måste tillåta minst 28 procent av ljuset igenom, och om tonen är reflekterande, kan det inte vara mer än 25 procent reflekterande.
Back sido-och bakrutor

nyans på baksidan fönstren får vara mörkare. Enligt Florida stadgar avdelning XXIII, kapitel 316.2954, de bakre sidorutorna har bara att låta 15 procent av ljuset igenom och de kan inte vara mer än 35 procent reflekterande. De bakre fönstren har samma restriktioner. Baksidan och bakrutor får vara mörkare än de övriga fönstren eftersom föraren inte behöver använda dem i de flesta fall.
Undantag, uteslutningar och toleranser

Lagen gör undantag för tidigare militära fordon om den militära designen noggrannhet kommer att bevaras om ett undantag har beviljats.

Kapitel 316 också diskuterar medicinska undantag som görs för personer med lupus eller andra förhållanden som gör en förare känslig för ljus.

Kapitel 316.2955 påstår att det finns en tre procent feltolerans. Mening, om en förare har 12 procent nyans på ryggen sidorutor, kommer hon inte vara i strid med lagen.
Brott mot bestämmelser

Varje person ertappas med att köra ett motorfordon som har illegala nyans "begår en noncriminal trafik överträdelse, bestraffas som ett icke-rörligt kränkning som anges i kapitel 318," enligt avdelning XXIII, kapitel 316,2956 i Florida stadgar. Ersätta eller reparera nyans som lagligen har installerats är inte en kränkning men "varje person som säljer eller installerar material solavskärmning i strid med någon bestämmelse i ss. 316,2951-316,2955 är skyldig till en förseelse av andra graden", enligt avdelning XXIII, Kapitel 316.2956 i Florida stadgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149878.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.