Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Guide till Fighting en fortkörningsböter

Uh oh. Nu har du gjort det. Du hör sirenen. Du blir stoppad. En sträng utseende officer vill veta om du är medveten om hastighetsgränsen och ber om din licens och registrering. Du är på väg att få en fortkörningsböter. Något sätt kan du slå det? Be Nice

din första chans att bekämpa fortkörningsböter inträffar innan officeren utfärdar den till dig. Du hoppas att han kommer att låta dig undan med en varning. Poliser svara på artighet precis som resten av oss, så var artig. De handskas med våldsamma fredlösa på regelbunden basis, och officerare har dödats under trafiken stannar, så se till att det finns ingen chans att du skulle kunna uppfattas som ett hot. Dra över snabbt, kvar i bilen, slå på innerbelysningen när det är mörkt ute, stänga av radion och hålla händerna på ratten. Vänta tålmodigt för officeren att närma sig.
Fråga Officer för Mercy

Låt kontoret frågar vad han ska fråga och granska de dokument som han kommer att begära innan vi ber om ett uppskov. När förberedelser är ur vägen, kan du förklara varför du inte bör ticketed. Om du vet att du var fortkörning, förneka det kan vara meningslöst. Det kan också vara ett misstag att erkänna det, såvida du inte har för avsikt att bestrida någon biljett. Det kan vara rimligt att säga att du var omedveten om din fortkörning. Om du inte har någon förmildrande omständigheter för att citera, helt enkelt be om en paus kan göra jobbet. Om du är utfärdat en biljett, men tror att det har utfärdats av misstag, dokumentera relevanta bevis om du kan. Gör detaljerade anteckningar eller ta bilder som skulle bidra till att göra ditt fall.
Be domstolen för Mercy

juridikstuderande och veteranen speeder Stewart Rutledge rapporterar att han har kunnat undgå en biljett genom att arrangera att prata officeren strax efter att biljetten hade utfärdats. "Du bättre har en historia eller någon anledning att motivera officeren att släppa ut dig .... Ju mer officeren kan identifiera sig med dig, desto mer sannolikt är han att vilja visa er barmhärtighet."
P Om officeren kommer inte vika, det är upp till domstolen. Kom i tid för din första förhör och erkänna sig skyldig om du vill bestrida biljetten. När en domstol datum för en rättegång har tilldelats, kanske du kan säkra en fördröjning. Var säker på att närvara vid rättegången, annars kommer du att bli dömd automatiskt. Å andra sidan, i många stater, om tjänstemannen inte visas, du undan.
P Om du inte kan fly biljetten, kan domaren vara villiga att sänka bötesbeloppet. Du kanske också kunna hålla om utanför din post så att din försäkring är opåverkad. Fråga tingsnotarie om en alternativ påföljd är möjlig. Tänk på att exakta procedurer kan variera från en jurisdiktion till en annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149777.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.