Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man avgör Usual trafikförhållanden

Enligt US News and World Report, är den genomsnittliga amerikanska körning pendlar 24 minuter, så att hitta en effektiv väg genom bestämning vanliga trafikförhållanden bokstavligen kan spara timmar av tid i veckan. Detta kommer att ta lite datainsamling och observation, men tiden att göra det sannolikt kommer att kompensera för den tid som sparas i det långa loppet. Saker du behöver
Internet
kalkylblad
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Hitta en webbplats som redovisar förhållandena på rutten som du vill att bestämma trafikförhållandena. Ofta lokala radiostationer kommer att publicera trafikrapporter för större vägar och motorvägar. En stor resurs är SmarTraveler, vilket kommer att leda till lokala trafikföreskrifter resurser för de flesta stora städer.
2

Välj en rutt eller flera vägar att spåra. Vanligtvis finns det alternativa vägar från en punkt till en annan, så välj två eller tre för att spåra samtidigt göra slutsatser från data mer meningsfulla.
3

Välj en tidsperiod för att spåra. Denna tidsperiod bör vara den ungefärliga tid du planerar att resa den sträckan, men du bör inkludera ungefär en timme buffert på vardera sidan för att se om det kommer att vara fördelaktigt att lämna tidigare eller senare.
4

Enter tiden periodens trafikuppgifter i ett kalkylblad. Relevant information skulle vara olyckor, konstruktion och andra hinder som kan orsaka förseningar, såsom en pileup. Någon trafik rapportering tjänsten kommer att rapportera förseningar, liksom beskrivningar som "trög", "klar" eller "långsamma", vilket är information som du bör också ange.
5

Ange genomsnittlig rörelsehastighet, om sådana finns, i kalkylbladet. Inte varje trafiken tjänsten kommer att ha denna specifika uppgifter, men många av de större, trafik-tung städer ger medelhastigheten uppskattningar. Ett exempel är Los Angeles, som spårar den genomsnittliga hastigheten på sina större vägar och motorvägar i sin trafikinfo webbplats.
6

Ange väderförhållanden på kalkylbladet. Detta är en stor faktor i att påverka trafiken, och olika vägar kan reagera annorlunda under en regnstorm eller snö. Använd Weather.com eller lokala nyhetssajter för att avgöra hur vädret kan vara i ett visst område.
7

Upprepa steg 4 till 6 under minst en vecka. Ju längre du hålla data, desto noggrannare blir genomsnittet blir och ju fler slutsatser du kommer att kunna dra av variabler som väder och trafikinformation.
8

Beräkna medelvärdet rörelsehastighet på rutten, Om du har tillgång till dessa uppgifter. Bara lägga upp den genomsnittliga hastigheten från varje dag och sedan dividera med det totala antalet dagar. Till exempel, om du beräknade medelhastigheten av tre dagar där de hastigheter var 30, 25 och 35, skulle ekvationen "medelvärde = 30 + 25 + 35/3." Resultatet skulle bli 30, vilket innebär att du kan räkna med att trafiken att röra sig vid 30 km /h på en genomsnittlig dag.
9

Skapa symboler för variabler som olyckor, nedgångar och förseningar väder. Till exempel kan du välja a = olyckor, S = nedgångar och r = regnfördröjning.
10

beräkna sannolikheten för de olika fördröjningar. Likaså till steg 8, kommer du bara lägga upp antalet förseningar och dividera med det totala antalet dagar. Till exempel, om du har två olyckor i 10 dagar, skulle ekvationen vara "2a/10," vilket skulle motsvara 0,2 a. Detta innebär att det finns en 20% sannolikhet för att en olycka inträffar på den givna linjen under den angivna tidsperioden.
11

Korrelera förutsägbara förutsättningar för att öka, om du har hastighetsdata. Vädret, till exempel, är ett ganska förutsägbart skick eftersom du kan titta ut och se om det regnar eller snöar. Titta till kalkylblad och lägga upp bara hastigheterna från de dagar då det regnar och sedan dividera med det totala antalet dagar som du lagt till så att du kan bestämma hastigheten du kan förvänta sig om det regnar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148311.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.