Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Botemedel för frysta billås

Om du bor i ett område som upplever hårda vintrar eller du ofta reser till kallare klimat, vet du att vintervädret kan orsaka många problem med din bil. Ett problem som förarna ofta möter på morgonen, innan du går till jobbet, är fruset billås. Självklart, om låset är fruset, kommer du inte att kunna låsa upp dörrarna och sätter dig i bilen. Lyckligtvis finns det några tekniker för att tina upp ett fruset lås. Hot Key Method

Hetta upp metallen delen av din nyckel med en tändare eller match. Sätt den varma nyckeln i låset och låt den tina de frusna delarna. Det kan ta några försök att helt tina upp låset.
Hårtork Metod

Använd en hårtork med en förlängningssladd och slå på den till "Varm "eller" Hot "inställningen. Blås den varma luften direkt på låset tills det tinar. Detta kan ta ett tag att arbeta.
Avisningsmedel Metod

Ansök vindrutan avisningsmedel till lås och komponenter. Spray avisningsmedel direkt in i låscylindern och vänta några sekunder. Sätt sedan din nyckel och försök att vända det.
Body Heat Metod
p Om du inte har tillgång till avisningsmedel eller något varmt, kan du försöka att använd din kroppsvärme för att tina upp låset. Placera bara handen över låset i några minuter, var försiktig, om din hand är våt eller svettig, eftersom det kan fastna på den kalla metallen. Byt hand och gör detta tills låset är varmt nog för att vända. Du kan även kupa händerna runt låset och andas in dem, värmer upp låset med din andedräkt. Dessa tekniker kan ta lång tid att arbeta, men om du har fastnat någonstans med något annat sätt att låsa upp låset, kan de vara ditt enda alternativ Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148942.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.