Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Engage & Kust i neutral på en automatisk växellåda

Det är inte alltid nödvändigt att sätta en bil i enheten för att flytta den. Ibland är det inte ens önskvärt. Ibland kan en bil behöver flytta utan att använda någon bensin eller gaspedalen. Detta kan bero på att hastigheten på bilen måste kontrolleras noggrant, eftersom bilen inte är igång ordentligt eller att använda drevet skulle skada transmissionen på något sätt. I dessa fall och andra som dem, ska bilen ställas i neutralläge. Det är lätt att göra i automatlåda bilar. Instruktioner
1

Parkera bilen på toppen av en mild till medium grade lutning.
2

sitter bakom ratten i bilen och sätt in bilnyckeln.

3

Vrid nyckeln bara långt nog att engagera växlingar på automatisk växellåda, men inte så långt att du slår på motorn.
4

Flytta växelspak i neutrala facket.
5

Öppna förarsidans dörr bil och skjuta ifrån på trottoaren med foten. Detta borde ställa bilen rör sig nedåt i lutning. När bilen rör sig, stängde bildörren.
6

Håll ena foten redo ovanför bromspedalen när du kusten ner lutningen. Beroende på hur brant lutningen är, kan bilen börja röra mycket snabbt. Om bilen rör sig för fort för din komfort nivå, tryck försiktigt på bromsen för att sakta ner utan att stoppa förflyttning av bilen.
7

Tryck fullt på bromspedalen för att stanna bilen en gång du når botten av rampen. Tryck växelspaken tillbaka in i parken och ta ur bilnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149199.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.