Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Konsten att njuta av din Utility Vehicle eller UTV

UTV började som ett fordon för att fylla gapet mellan mickar och ATV - ett sätt att erbjuda off-road mångsidighet en bandvagn och lastbärande förmåga en mer väg-värdig transporter. Den "U" i UTV står för "utility" - vilket är exakt vad dessa fordon gör bäst - men det betyder inte att de inte kan vara vansinnigt roligt också. En bra gearhead värd sitt salt kommer att hitta ett sätt att få den största mängden av adrenalin ur allt med en motor och hjul. Där det finns en vilja finns det en väg att hitta kul med allt från UTVs till raket skridskor. Instruktioner
1

Hitta en plats att njuta av din UTV - förhoppningsvis där du inte kommer att köra det från en klippa, få det fastnar eller blir trakasserad av mannen. Grus och smuts spår, gräsbevuxna fält och isiga parkeringsplatser är de bästa miljöerna. Undvik platser med branta backar eller hjulspår som kan Flip din UTV, och hålla sig borta från stora stenar eller hinder att din lilla hjul UTV inte kommer att klara. UTVs vanligtvis inte har en stor makt, så att hitta en plats där du kan behålla drivkraften är nyckeln till att njuta av fordonet.
2

spränga din motor med ett gäng av lustgas. Bygg en ny motor, och hålla pumpa juice tills du flytta jorden från sin axel.
3

Märk ut ett spår eller autocross kurs, och köra det långsamt att se till att UTV kommer att göra det och du kommer inte att dö genom att rulla över eller slå något. Ta med din största passagerar-rival med på resan och har dem driva ett stoppur medan du kör några flygande varv på din markerade banan. Byta plats och tid dem, argumenterar sedan om hur en av er lurade och tänka ut några ursäkter till varför du förlorat. Installera sedan större nitrösa jets.
4

Möt upp med en grupp lokala UTV entusiaster, få en kedja och ordna en bogserbåt-of-war match med en annan UTV. Du kan jämna ut spelplanen en aning genom att vara värd ditt evenemang på vått gräs, is eller snö. Kom ihåg, är makt inte allt, en vältajmad ryck på ratten kan dra din motståndare åt sidan och destabilisera honom. Låt en solid 50 meter spelrum till segern zonen för att säkerställa massor av brutal rycka och sidled panik.
5

Kasta din UTV till en 2WD-hög och går drivande i vissa vått gräs eller på is. Om du har en vän med en jämförbar UTV, sedan gå drivande i tandem, fullända din motsatta-lås tröga bild och lägga upp den på YouTube för att imponera på dina vänner. När världen erkänner dina "galna färdigheter," de kommer att utmana dig och skapa ett helt nytt paradigm inom motorsport underhållning. Få lite sponsring dollar, köpa en Vietnam-eran Chinook helikopter jet och huvudet till Bonneville för att sätta ett nytt rekord mark hastighet. Installera sedan större nitrösa jets.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147992.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.