Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man undviker att bli utelåst från din bil

Varje år hjälper American Automobile Association (AAA) miljoner bilister som har låst sig ut ur sina fordon. Nyare fordon förvärra problemet. Medan dagens högteknologiska stöld avskräckande ger bättre skydd mot stöld, gör de också det svårare när nycklar är inte tillgänglig. Lösningen? Planering är nyckeln. Saker du behöver Review, en extra nyckel
Visa fler instruktioner
1

Du bör redan vara för vana att sätta på dig säkerhetsbältet varje gång du sätter dig bakom ratten . Sträva efter att även få in en vana att kontrollera om dina nycklar varje gång du avslutar din bil eller innan du stänger bakluckan.
2

Ställ inte dina nycklar ner på sätet, i bålen, eller någon annanstans i bilen.
3

Bär nycklar i din skjorta eller byxor ficka istället för i en jacka. Jackor kan sättas ned i bilen eller bagageutrymmet och låst inuti fordonet.
4

Se till att dina nycklar i handen innan du stänger bakluckan om du bär en väska och har för vana att låsa det i bålen snarare än att ta den med dig
5

Håll ett kreditkort av plast-typ nyckel eller extra nyckel i din plånbok, handväska eller portfölj.
6

Ge en extra uppsättning nycklar till en familjemedlem eller en vän som reser med dig. Håll ett extra uppsättning nycklar i arbetet eller på en plats som du besöker ofta.
7

Rullade förarsidan fönstret om du av någon anledning måste lämna nyckeln i tändningslåset.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147877.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.