Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur vill kolla en Trailer s Tire Pressure

Vid påkoppling en släpvagn till en bil eller lastbil, det finns flera steg som du måste ta innan du påbörjar din resa till sjön, stranden eller annat roligt mål. Ett sådant steg är att kontrollera din trailerns däcktryck. Det är viktigt att slutföra denna snabba steg eftersom dåligt pumpade däck kan leda till minskad gas effektivitet och farliga bogsering förhållanden. Instruktioner
1

Inspektera slitbanor för tecken på slitage. Om du märker slitage på utsidan av däcket, innebär detta oftast däcket underinflated. Slitage på mitten och insidan av däcket kan vara ett resultat av överuppblåsning. Om du märker sliten trampa på någon del av däcken, kan du behöva köpa nya släpvagn däck.
2

Kontrollera däcktrycket. Skruva av locket som täcker ventilen genom vilken du pumpa däcket. Använd en mätare däcktryck (finns att köpa på bildelar butiker, livsmedelsbutiker eller lågprisbutiker) för att kontrollera kraften hos luft kommer ut ventilen. Det finns två typer av mätare: manuella och digitala. Manuella mätare har ett reglage på undersidan. Luften från däcket tvingar reglaget till en viss position som anger hur mycket lufttryck i däck utövar. De digitala mätarna visar avläsningar däcktryck på skärmen.
3

Titta på trailern ägare handbok eller på sidan av däcket för att se hur många pounds per kvadrattum (PSI) i luft däcken ska ha i dem.
4

Kör till en bensinstation eller biltvätt, eftersom dessa platser har oftast luft till salu (eller gratis). Pumpa dina däck, regelbundet kontrollera med ringtryckmätaren för noggrannhet. Om du av misstag overinflate dina däck, klämma ventilen för att släppa den överskjutande luften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147906.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.