Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Vilka papper att ta till MVA för en Skills Test

De flesta stater kräver nya drivrutiner för att inneha ett giltigt förarens tillstånd. Om du är under 18 år, måste du genomgå även förarens utbildning utbildning innan du ansöker om ett körkort. För att få din licens, måste du ta en skriftlig tentamen och demonstrera köra kompetens genom en förares kompetens test. När du är redo för ditt körkort, måste du ta några dokument med dig till Motor Vehicle Administration (MVA). Vem ska testa

De flesta stater kräver att du tar en körprov om du aldrig har haft ett körkort i någon stat eller främmande land. Du måste också klara ett test om du har synproblem som kan hindra din körning, har en begränsning på din licens som du vill ta bort, eller har en out-of-state preliminär, junior eller provanställning licens. Vissa stater kan också begära ett körprov om du håller en out-of-state tillstånd, oavsett om det är giltigt eller utgångna. Addera skriftligt prov Dokument

I många stater, när du kommer att ta din körförmåga testet, sitter du också för den skriftliga tentamen. Innan du kan ta det skriftliga provet, MVA personal efterfråga handlingar som styrker din identitet, till exempel ett ID-kort, Social Security-kort, pass, intyg om medborgarskap, grönt kort eller militär identifiering. Dessutom måste du bevisa din hemvist genom att visa räkningar eller kontoutdrag som visar din hemadress. Om du var tvungen att få ett körkortstillstånd och är yngre än 18, måste du visa ditt körkortstillstånd och bevis på att du slutfört en förares utbildning kurs.
Skills Test Dokument

När du har tagit den skriftliga tentamen, är du redo för kompetenstest. Du måste tillhandahålla dokumentation som visar ditt test fordon har ansvarsförsäkring och giltig registrering. För Motor kontor Fordonsförvaltningscentralen som tillåter dig att använda en hyrbil för kompetenstest, måste du visa att du har fått försäkringar från biluthyrare, eller att din vanliga bilförsäkring täcker dig när du kör hyra fordon.
News: Test Vehicle Krav

I de flesta stater, ger Motor Fordonsförvaltningscentralen inte testet fordon, vilket innebär att du måste göra arrangemang för en bil som att ta kompetenstest. Några av de vanliga kraven för provning fordon är att det måste ha två registreringsskyltar, giltig registrering eller besiktning klistermärken, en fungerande horn, arbetande bromsar, en inre backspegeln, en utanför spegel på förarsidan och arbetsmetoder säkerhetsbälten.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147795.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.