Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur Passera Maryland Road Test

På åldern av 16, kommer varje person som har besatt en giltig förarens tillstånd under ett år vara berättigade att delta i Maryland körprov för att få ett giltigt Maryland Körkort. Vägen utförs på allmän väg och kommer att testa din förmåga att lyda trafikregler och ett grundläggande färdigheter test på en sluten kurs. Den slutna kursen använder koner och vägmärken att utmana dina prestationer under ordinarie trafik manövrar såsom fickparkering och en två-punkt helomvändning. Saker du behöver
Giltigt körkortstillstånd
Vehicle
Visa fler instruktioner
1

Visa Maryland Department of Motor Vehicles bevis på en giltig Maryland körkortstillstånd. Uppvisa bevis på ett giltigt bilprovning för test fordon. Kontrollera att dina tänder är i funktionsdugligt skick, dina taggar giltiga och att alla mätare är i drift. Låt instruktören att inspektera din bil för operativ utrustning innan du börjar.
2

Justera stol och spänna fast säkerhetsbältet så snart du anger ditt fordon. Följ order från din instruktör för att starta provkörningen. Kontrollera bakifrån och sidospeglar innan du börjar att accelerera.
3

Utför den offentliga delen provkörningen av förarens körprov. Kom till ett fullständigt stopp varje gång du når ett stopp ljus eller stoppskylt. Titta åt båda hållen innan accelerera från stoppad position. Utför både vänster och höger varv med din tur signal för att indikera vilken väg du vänder. Lyssna på kommandon från din trafiklärare och återgå till Department of Motor Vehicles för att utföra den stängda vägen kursen.
4

Börja den stängda delen road under din provkörning. Utför en två-punkt turnabout på kursen. Passera två-punkt turnabout kon inrättas och komma till ett fullständigt stopp. Säkerhetskopiera mellan konerna, stopp, accelerera ut från mellan konerna och vända bilen för att dra ut i motsatt riktning från där du startade. De två-punkt turnabout process måste slutföras inom tre minuter för att undvika poängavdrag.
5

Utför fickparkering till belåtenhet för din instruktör. Dra fordonet upp till parellel parkering kottar så du är jämna och parallella med den främre konen. Säkerhetskopiera samtidigt som du vrider på ratten för att styra din bil mellan konerna. Titta ut ryggen fönster för att vägleda dig själv som du säkerhetskopierar. Kom till ett fullständigt stopp när du är mellan konerna. Den fickparkering processen måste slutföras inom tre minuter för att undvika poängavdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147789.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.