Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur man hittar en Driving Class

Lär dig trafikreglerna och hur man hanterar en bil genom att ta en drivande klass undervisas av en certifierad trafiklärare. Certifierade trafiklärare undervisar kurser på högskolor och i privata trafikskolor. Körning klass kan hjälpa dig att återställa förlorade poäng på ditt körkort och kan vara domstol beordrade om du begår en allvarlig trafikförseelse. En drivande klass kan hjälpa dig att förbättra körkunskaper om du bara lär sig att köra eller har kört i år. Ta en drivande klass för att hjälpa dig att minska dina kostnader bilförsäkring också. Instruktioner
1

Kontakta ditt tillstånd uppdelning av körkort för information om bilskolor och en förteckning över statligt certifierade instruktörer körskola. Kontrollera företagsuppgifter i din telefonkatalog för "körskolor" och "trafiklärare." Ring ditt lokala kontor körkort för att få en lista över godkända och certifierade trafiklärare.
2

Kontakta din lokala AAA kontor i din stad eller ABC Driving School och be om information om statligt godkänd körning instruktörer och kör klasser. Välj från klassrumsundervisning, övningskörning, eller både bakom ratten och klassrumsundervisning.
3

Ring din lokala Better Business Bureau (BBB) ​​och be om en lista över ackrediterade trafikskolor i din området eller gå till BBB hemsida bbb.org. Sök efter topprankade körskolor genom att skriva in "körskola" i sökord längst upp på sidan. Ange din stad, län eller postnummer och tryck sedan på "Sök". Markera rutan till höger om "BBB Ackrediterade" för att visa resultatet för körskolor som är ackrediterade av BBB.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147790.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.