Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Texas Driver och Traffic Safety Utbildning

Texas Driver och trafiksäkerhet Utbildning är en skolutbildning kurs syftar till att lära tonåringar hur man kör korrekt och säkert. Den använder praktisk utbildning, klassrumsundervisning och simulator utbildning för att säkerställa tonåringen lär sig vikten av att köra säkert, och normer styrs av Texas Education Agency. Instruktion

Passerar Texas Driver och Traffic Safety Education programmet, Modul One, är en förutsättning för att få en instruktions tillstånd för eleven. Detta omfattar trafikregler och förarens licenssystem och varar i minst 360 minuter i sin helhet.
In-Car Instruktions Phase

Efter att ha passerat Modul One, tonåringen måste ta minst sju timmar bakom ratten instruktion följt av sju timmars observation av sin körning. Alternativ för i bilen instruktions fas inkluderar att använda några timmar av simulator tid. Bilens fasen omfattar moduler Två genom 12, och innehåller några klassrummet undersökningar.
Alternativ

Skolorna kan välja att använda simulatorer i modul två och kan också välja att lära ut olika varianter av kursen. Alternativen är undervisning kärnan 32-timmars kurs, en 14-timmars i bilen endast kurs, en 32-timmars klassrummet program, en skoldag kredit program som varar 56 timmar, en icke-skoldag program också varar 56 timmar och en multi -fas skoldag program med 40 timmar klassundervisning, 12 timmar i bilen undervisning och observation och 12 timmars simulator tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147751.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.