Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

AARP-Godkänd Körskolor

Den amerikanska föreningen för pensionärer (AARP) Driver Safety Program klassrum och online-kurser instruera förare om nuvarande motorvägen lagar, defensiva tekniker körning och säkerhetsföreskrifter i en utmanande förarmiljö. Medan kurserna riktar förare 55 år och uppåt, kan människor i alla åldrar deltar. Eleverna lär sig att ta hänsyn till åldersrelaterade förändringar i syn, hörsel och svarstid. Cassroom kurser äger rum på bibliotek, skolor, senior centra, kyrkor och andra offentliga institutioner som godkänts av AARP, och drivrutinerna kan få rabatterade priser Bilförsäkringar efter avslutad kurs. Körskicklighet
Testa dina kunskaper om trafikregler.

Förbättra din körförmåga. Ta en pre-test för att fastställa dina kunskaper om trafikregler. Instruktionen omfattar defensiv körning färdigheter såsom efter en annan bil på ett säkert avstånd, byte av körfält och vända vid upptagen korsningar. Det ingår även att förutse effekterna av medicinering på körningen, vilket minimerar risken för blinda fläckar och övervaka din egen och andra förares kompetens. Andra ämnena i kursen behandlar eliminera distraktioner och använda säkerhetsbälten, krockkuddar och bromsar låsningsfria samt andra tekniker. Kursen kostar $ 12 för AARP medlemmar och $ 14 för icke-medlemmar som av 2011.
Kurs Plats
AARP Kursen varar mellan sex och åtta timmar.

Hitta ett bekvämt läge. Navigera din webbläsare till AARP webbplatsens "hitta en kurs" sida (se länk i avsnittet Resurser). Ange din adress, inklusive postnummer, klicka sedan på "Välj". På nästa sida kommer att innehålla flera platser inom en viss radie av ditt postnummer och datum kurserna äger rum. Kurserna kommer att pågå mellan sex och åtta timmar schemalagda på en eller två dagar. Exempelvis kan hela kursen sker på en lördag eller under två sessioner, en på torsdag och den andra på fredag.
Online Course
överväga online föraren säkerhet kurs.

Fördelar med online-förarens säkerhet kurs är att ta kursen i din egen takt och vid en lämplig tidpunkt som passar. Kundservice är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Den online-kurs kostar $ 15.95 för AARP medlemmar och $ 19.95 för icke-medlemmar som av 2011. Vissa, men inte alla, stater accepterar online-kurs för försäkring sänkning. Kontrollera med ditt försäkringsbolag agent innan val här alternativet.
Värd en kurs
DVD-spelare p Om din organisation har ett tillgängligt rum med en videobandspelare, TV eller DVD-spelare, hosting en AARP förarens säkerhet kurs ger dig möjlighet att ge tillbaka till samhället, uppmuntra ett säkert körsätt och främja rörligheten bland äldre vuxna. AARP erbjuder instruktörer, material klass och reklammaterial. För mer information eller för att anmäla dig, navigerar din webbläsare till AARP hemsida (se länkarna i avsnittet Referenser). AARP körning kurser sker endast på godkända platser. Addera volontär
Volontär att undervisa en kurs.

Volontär att undervisa en kurs. Enligt AARP, mer än 9.000 volontärer ge instruktioner till cirka 500.000 personer årligen. Fördelarna för frivilligarbete inkluderar att ge tillbaka till ditt samhälle, fått uppskattning från deltagare och göra en positiv skillnad. Fyll i formuläret på AARP hemsidan att ansöka som volontär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147771.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.