Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur hitta Körskola för Teens

Att hitta en bra körskola för din tonåring kan öka sin säkerhet på vägen och ger dig lite mer sinnesfrid. En bra körskola hjälper tonåringar lära sig grundläggande körkunskaper och bli säker bakom ratten. Ett rykte om ärlighet och höga examen klassar passerar är två kriterier som ska användas när man väljer en körskola. Saker du behöver
Internet
Telefonbok
Telefon
Visa fler instruktioner Sökning För rätt skola
1

Öppna din favorit Internet sökmotor och sök efter "teen körskola i (infoga ditt område)." Om Internet-tjänsten är inte tillgänglig, använd din lokala telefonbok. Sammanställ en lista över platser som ligger inom rimligt köravstånd.
2

Bestäm vilka faktorer som är viktiga för dig i en körskola. Vissa egenskaper kan omfatta specialisering i tonåring förare, olika pedagogiska gånger eller instruktör erfarenhet. Alla dessa bidrar till den övergripande kvaliteten på en körskola. Addera 3

Intervju skolan innan inskrivning din tonåring. Några snabba frågor till kundtjänst kan inkludera hur länge företaget har varit i branschen, om de är specialiserade på tonåring körning, och hur lång körning lärare har instruerat.

De mest ansedda körskolor är i branschen längre än 5 år och erbjuder kurser speciellt konstruerade för tonåringar.

uppmärksam på lärarnas erfarenhet, eftersom detta kan tyda på kvaliteten i undervisningen. Fråga om skolan erbjuder dagtid, kväll
4

eller helgkurser som passar in i ditt schema. Denna flexibilitet är till hjälp för att skapa en konsekvent schema för din tonåring att köra kursen.
5

Fråga att se vilka bilar din tonåring kommer att driva. Senare modell fordon idag är utrustade med standard bil säkerhetsutrustning är vanliga vid välrenommerade tonåring körskolor. Fordonen ska vara försäkrad i händelse av en olycka.
6

Be att få se den skriftliga försäkring av körskola innan du låter din tonåring att köra sin bil. Detta kommer att skydda dig i händelse av en olycka.
7

Se till att din tonåring får en omfattande kurs körsäkerhet i ett slutet utrymme, innan hon får på vägen.

tonåring bör få utbildning som gradvis ökar i svårigheter, börjar med en långsam stadsdel bilresa till senare klara rusningstrafiken.
8

Fråga föräldrarna till din tonåring vänner om vilken körskola de har valt för sin tonåring. Fråga om deras erfarenheter av företaget och om de skulle rekommendera dem. En förstahands rekommendation från en vän är ofta mer exakt än en online-recension.
9

körskolor måste vara licensierade och ackrediterad av staten över platsen. Läs till exempel Kalifornien krav, "Instruktören ska vara anställd som en ackrediterad lärare av bil förarutbildning eller bil förarutbildning." Be att få se licensiering av verksamheten och din tonåring körning instruktör. Körskola ska vara glada att tvinga på denna begäran, eftersom detta är en nödvändig komponent för dem att fungera lagligt i ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147775.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.