Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Crash Körskolor

En förare utbildning kurs kan vara ett effektivt sätt att lära sig och praktisera de färdigheter som krävs för behörig användning av ett motorfordon. Vissa blivande bilister vill komprimera sin praktikperiod att gå från nybörjare till en framgångsrik licensiering examen inom några dagar eller veckor. I Storbritannien, är förarutbildning skolor som erbjuder dessa intensiva utbildningsprogram kallas krasch körskolor - inte för att de förväntar sig att deras elever att ha olyckor - men eftersom de ger krasch kurser. Förarutbildningen Krav

flesta blivande bilister måste vara minst 17 år gammal för att få ett preliminärt körkort från Storbritannien Driver and Vehicle Licensing Agency och registrera i förarutbildningen. Varje preliminär licenstagare får också en officiell Förarens Record, en checklista över de färdigheter hon måste behärska för att uppnå full licensieringen. Takt med gjorda framsteg, hennes instruktör måste inledande och hittills henne förarens rekord att intyga att hennes behärskning av fem kunskapsnivåer i vardera av 24 kompetensområden.
Internatkurser Crash
< p> Körskolor erbjuda bostäder krasch kurser som komprimerar en instruktions plan i några dagar eller veckor hos dagens klasser. Kortare kurser hjälper eleverna fräscha upp sina kunskaper om de har misslyckats Driving Standards Agency testet och måste återerövra den. Intermediate-längd kurser hjälpa dem som redan har viss körupplevelse polera sina färdigheter för licensieringen. Längre kurser framsteg nybörjare från fullständig oerfarenhet till beredskap för körprovet.
Fördelar med Crash Kurser

lära sig att köra kräver uppgift repetition för att slå nya fysiska färdigheter till instinktiva reaktioner på väglaget. Immersive utbildning kan bidra till att stärka dessa färdigheter mer effektivt än lektioner i veckan, vilket kan sträcka ut över en 14-månaders period under vilken elevens nyvunna kunskaper kan vackla. En snabbkurs ger också en perfekt (om inte den enda) sättet att gå vidare till licensieringen snabbt nog för att kvalificera sig för ett nytt jobb som kräver körning.
Nackdelar med Crash Kurser
< p> Komprimera en hel kurs förarutbildning i mindre än två veckor också komprimerar kostnaden för kursen i en klumpsumma ansvar, snarare än pay-as-you-go lektioner. De flesta körskolor kräva betalning innan kursstart och förväntar en bokningsavgiften. En student bör vara säker på att hon har pengar innan du anmäler dig, så hon inte riskerar att förlora sin insättning. En snabbkurs kräver också heltid som kan störa studentens andra ansvarsområden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147781.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.