Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Krav på en CDL licens

Körning ett nyttofordon kräver särskild utbildning och kunskap. Varje stat har olika krav för enskilda att få en kommersiell körkort (CDL). Den federala regeringen har också särskilda lagar och förordningar för de minimikrav som måste uppfyllas för att erhålla en CDL. Sedan den 1 april 1992, har förarna varit skyldiga att ha en CDL när du använder ett kommersiellt fordon. Allmänna Kvalifikationer

flesta stater kräver individer att vara minst 21 år gammal innan du ansöker om ett CDL. Vissa stater kommer att utfärda CDL: s till personer mellan 18 och 20, men de är inte tillåtet att köra ett kommersiellt fordon utanför den stat där de är licensierade tills de blir 21. CDL sökande måste kunna läsa och tala engelska för att rapportera poster, kommunicera med allmänheten och tjänstemän, och förstå vägmärken. Sökande måste också vara fysiskt kapabel att driva ett kommersiellt fordon. Detta innebär att de inte får vara saknas eller har en skada på en lem, eller ett tillstånd, såsom epilepsi, som skulle hindra dem från att manövrera fordonet säkerhet.
Kunskap och färdigheter Tester

staterna administrera sina egna kunskaper och färdigheter tester som måste åtminstone uppfylla de federala svårighetsgrader standarder. Den allmänna kunskapen testet måste innehålla minst 30 frågor och sökande måste få minst 80 procent av dem rätta att klara provet. Sökande måste utföra yrkesprov i den typ av fordon som de avser att bedriva. Den kompetens prov skall innehålla vissa färdigheter, bland annat broms drift, körning framåt och bakåt, och grundläggande säker färdigheter körning t.ex. varvtalsreglering, svarvning och använder signaler lämpligt.
Diskvalifikationer

Vissa saker diskvalificera en person från att få en CDL, eller få dem att förlora kommersiella privilegier fordonskörhändelser för allt från 60 dagar till livet. Förlust av rättigheter innefattar två eller flera allvarliga trafikförseelser i en treårsperiod, körning under påverkan av alkohol eller droger, smitning från en olycka och övertygelser när du kör ett kommersiellt fordon. Staterna har förmågan att reducera vissa livstid näringsförbud till 10 år om föraren avslutar en statligt godkänd för drivrutinen rehabilitering.
Undantagsbestämmelserna

aktiv tjänst militär förare inte måste fylla CDL krav för att driva ett kommersiellt fordon lagligt. Staterna kan avstå CDL krav för brandmän, ambulansförare, jordbrukare och snöplog eller salt lastbilschaufförer på landsbygden i vissa fall. Staterna kan utfärda restriktioner CDL: s och avstå från de kunskaper och färdigheter tester för säsongens gård förare och förare i avlägsna områden i Alaska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147719.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.