Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Tips för att Pass din Driving Test

Den drivande Testet kan vara en skrämmande upplevelse. Förare med relativt liten erfarenhet är plötsligt framstöt in vägen och förväntas för att följa testarens: s instruktioner till brevet. Misstag under provningen är kostsamma; vissa betydande misstag såsom oavsiktligt gå igenom en rött ljus eller misslyckande att stanna vid en korsning kommer att sluta i en automatisk misslyckande av testet. Mastering den grundläggande körning tekniker och adekvat sätt förbereder sig för de olika krångligheter av testet kommer att säkerställa att du kommer att vidarebefordra din körning testet den första gången. Scout den Rutt

The Department of Motor Vehicles typiskt har förinställda street kurser för deras körning tests.Take note av viktiga element såsom trafikskyltar, vassa svängar och smala områden trafikanter. Mastering rutten är viktigt att kompensera den allmänna nervositeten på dagen av den drivande testet.


Kontroll The Car

Många sökande misslyckas innan starten av den faktiska kör eftersom bilen är inte är korrekt upprätthålls. Enligt till Kalifornien Drivers Training, kräver den DMV typiskt förarna för att föra ett test-worthy fordonet innan till den verkliga provet. Den Testaren kommer att säkerställa att samtliga av de grundläggande funktionerna i bilen fungerar och väl underhållen: bromsar, signal-och hazard lampor, speglar och däck. Dessutom, kommer den testaren be också dig att använda varje funktion på begäran; till exempel, du måste att veta skillnaden mellan manövrering av vindrutan torkar och signalkabelskyddet spakar lätta. Underlåtenhet på endera count kommer att resultera i omedelbar punkten avdraget eller omplanera testet för en annan dag.



Lyssnande till den Tester

Under provningen, är det extremt viktigt att följa de regler av vägen, ens på bekostnad av att inte lyssnar till provaren. Vissa testare får be en drivrutin för att vända in i en one-enkelriktad gata som ett sätt att testa förarens: s sinnen. Andra testare kan göra äkta misstag. De kan emellertid subtrahera också poängen så snart de hittar reda du följde deras misstag. I Dessutom, är en tumregel att alltid gå rakt tills testaren säger något annat. Testare är vanligtvis mycket specifika. De ger detaljerade instruktioner såsom när du ska byta körfält, göra svängar och bilar passerar.


Säker körning Kriterier

The DMV listar flera huvudsakliga kriterier vilka testare grade chaufförer upon. Dessa kategorier inkluderar: ordentligt start av fordonet, rör sig framåt, stoppa (vid korsningar), svängar, backa, föränderliga körfält och körning på the freeway. En relativt mer abstrakta kriterier är defensiv körning tekniker; den DMV betonar på denna stil av körning och uppmuntrar alla förare att anta det. Defensiva chaufförer antar att en annan förare eller fotgängare kommer att göra ett misstag och ständigt förbereder för dessa situationer. Defensiv körning metoder inkluderar att hålla ett generös avstånd mellan den bilen i fronten, checkar speglarna innan den går och hålla ögon fokuserade på vägen vid alla tidpunkter.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147785.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.