Ford Focus Safety

2010 års Ford Focus är utformad med säkerheten i åtanke, särskilt med dess MyKey systemet, som tillåter föräldrar att programmera bilen så ljudsystemet är inaktiverat varje gång säkerhetsbältena inte är bucklig. Också i ett antal krasch och rollover tester utförda av den federala regeringen, fick 2010 Ford Focus fyra-och fem-stjärniga betyg med avseende på säkerhet. Den MyKey System

Experience mindre orolig när du ger din tonåring nycklarna till bilen med 2010 års Focus MyKey systemet. Systemet, som är utformat för att ingjuta goda körvanor i nya förare och tonåringar, har ett antal unika funktioner som gör det en föredragen bil, särskilt bland föräldrar till tonåringar.

Exempelvis tillåter inte systemet drivrutiner till toppen 80 mph, inaktiverar ljudsystem när säkerhetsbälten är spände, och låter en kontinuerlig ringklockan när förarna nå hastigheter på 45, 55 och 65 mph. Enligt AutoMedia.com, mer än 2.000 tonåringar dör varje år i bilolyckor som inte bär säkerhetsbälten. Online-publiceringen säger att forskning visar att tonåringar som utövar vårdslösa beteende, till exempel att inte bilbälte, även kommer att delta i aktiviteter såsom fortkörning eller dricka medan berusade oftare liksom.
Front- Slut Safety

2010 Ford Focus tvådörrars modell fick högsta betyget möjligt (fem stjärnor) för passagerare och förare säkerheten i front-end krocktester. De fyra-dörrars modellen fick fyra stjärnor för samma typ av tester, även om det är ett lågvattenmärke för denna visst märke och modell.
Rollover Safety

Både två-och and-dörr modeller av 2010 Ford Focus fick fyra stjärnor när det gäller att välta testning. I en olycka, står varje fordon runt en 14 procent chans att välta.
Side-Impact Safety

sidokollision tester, fyrdörrars Fokus 2010 fick fem stjärnor för passagerarens säkerhet, medan bilen fick fyra stjärnor för bakre passagerarnas säkerhet. De två-dörrars modellen fått ett rättvist betyg (tre stjärnor) för främre och bakre passagerarnas säkerhet, ett lågt betyg för detta märke och modell. Addera GPS navigationssystem

Den 2010 Ford Focus är också utrustad med en GPS-navigationssystem, som är utformad för att förse förare med trafikmeddelanden för att undvika trafikstockningar och därmed minska risken för en olycka. Addera AdvanceTrac elektronisk stabilitetskontroll

annan avancerad funktion på 2010 Ford Focus är dess AdvanceTrac ESC (Electronic Stability Control), som syftar till att förbättra förarnas säkerhet genom att minska förlust av kontrollen över fordonet och minimerar sladdar.


låsningsfria bromsar

ett låsningsfritt bromssystem (ABS) är en standardfunktion på 2010 Ford Focus. Systemet hindrar hjulen från att låsa sig när föraren bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145373.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.