Vilka är de krav på tillstånd för Pennsylvania drivrutiner?

En körkortstillstånd är ett statligt utfärdat papper som tillåter individer att lagligt köra så länge det är en person med ett körkort som sitter i passagerarsätet. Utan ett körkortstillstånd, är drivande olagligt. Olika stater något har olika lagar om kraven för att få tillstånd, inklusive Pennsylvania. Krav för utfärdande av ett körkortstillstånd

Du kan ingå i en av flera olika kategorier för att kvalificera sig för ett körkortstillstånd. Du måste vara minst 16 år gammal och har aldrig fått ett körkort eller en ny hemvist till Pennsylvania som aldrig har licensierats. Du kan också vara en ny invånare som har licensierats, men vars licens har gått ut under längre tid än sex månader. Addera innan du får ditt tillstånd

Du måste ha en läkare, läkare assistent, sjuksköterska, legitimerad sjuksköterska läkare eller kiropraktor göra en fysisk undersökning. När du har godkänts som måste din läkare fylla i ett formulär och signera det. I Pennsylvania namnet på denna blankett är DL-180.
Krav för att ta med dig för att ansöka om tillstånd

Du måste ansöka om tillstånd i person. Du kan göra detta genom att besöka en lokal körning center. Ta formen DL-180 samt identitetsbevis, social trygghet kort, en check eller pengar för att rätt ansökningsavgiften med dig. Om du är över 18 år måste du också ta med dig två bevis på uppehållstillstånd. Detta kan inkludera en faktura hemskickad med ditt namn och adress på den.
Ögonundersökning och kunskapstest

Du måste också ha en synundersökning innan tillstånd kommer att utfärdas. Den synundersökning kommer att administreras på driving mitt på dagen som du ansöker om tillstånd. En kortfattad kunskap för att testa dina kunskaper om grundläggande trafikregler kommer också att utfärdas. Din körkortstillstånd är giltigt i ett år. Om du är under 18 år måste du ha tillstånd för sex månader och slutföra 50 timmars körning innan du kan ansöka om ett körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145549.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.