10 skäl för att missa körprovet

förarprov ofta upprörande, men som kan skickas med förberedelser. Det är nödvändigt att passera ett körprov för att lagligt få ett körkort, men det är också viktigt att lära sig att köra säkert till gagn för dig själv, dina passagerare, andra förare och fotgängare. Navigera dig igenom de bästa skälen för misslyckande kommer att öka dina chanser att lyckas. Kör en säkra fordon


Om ditt fordon är osäkert att köra, kommer du inte passera ditt förarprov. Ta ett fordon med en ny inspektion klistermärke och giltig registrering och försäkring till ditt test. Addera Drive Safe Väder

Inte ta körkort om det snöar ute . Bra väder är nödvändig för provningen administratören att utföra testet, så att du inte kommer att passera om vädret är dåligt.
Undvika olyckor

Inte att få i en olycka under testet. Stanna på vägen och undvika att röra något annat föremål med ditt fordon.
Undvika risker

Ta inga risker under pågående ditt körkort, eller vid körning i allmänhet. Kör inte för fort eller för långsamt, och kör inte distraherad. Detta gör att man undviker olyckor mycket lättare. Addera Lyda trafiklagar

Memorera och öva trafiklagar som inte fortkörning och stannar vid stoppskyltar och rött ljus. Kör alltid på rätt sida av vägen, också, eller du kommer att misslyckas ditt körkort.
Visa grundläggande körkunskaper

Visa ditt test administratör som du vet grunderna för säker körning, inklusive grundläggande tekniker såsom parkering, svarvning, filbyten och lyda trafikmärken.
visa god körbeteende


Du kommer även demonstrera rätt drivande attityd för att klara ditt körkort. Undvik risker och vara lugn. Kör inte om du upplever extrema känslor.
Lyssna på Test Administrator

Lyda några instruktioner testet administratören ger. Det blir inga överraskningar så länge som din praktik och förbereda i förväg.
Respekt Test Administrator

inte försöka muta eller på annat sätt manipulera din testadministratör in passerar dig, det skulle vara olagligt
Practice

Ytterligare ett skäl för att missa ett körprov inte öva hur man kör säkert.. Bara ta ditt körkort när du känner dig helt redo för det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145866.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.