Tennessee Motor Vehicle Titel Information

The Tennessee Department of Revenue övervakar hanteringen av titeln och registrering för fordonsägare genom var och en av statens 95 länet kontorist kontor. För att ansöka om titeln och registrering, bör nuvarande och nya invånare få en primär ID, däribland ett körkort, födelsebevis, militär-ID, vigselbevis, adoptiv dekret, juridiskt namnbyte eller immigrationshandlingar. Fordonsägare måste också sätta två av följande: en datoriserad kontroll påbörjad, facklig medlemskort, ID arbete, kontoutdrag, Social Security-kort, sjukförsäkringskort, militära poster och W-2 former eller andra IRS dokument. Review, Håll titel och registrering aktuellt i TN
County Clerks

länet kontorister i Tennessee tillhandahålla samma tjänster som en avdelning av motorfordon liknande ger i andra stater. Tillsammans med att leverera fordonsägare med blanketter och tjänster relaterade till motorfordon titel och registrering, nuvarande och nya invånare i Tennessee kan fullgöra en panträtt för en titel, få specialitet tallrikar, ansöka om ett körkort och hantera andra fordon-relaterade affärer.

Tennessee Invånare

Aktuella invånarna i Tennessee måste titel och fordon resister genom länet kontorist. För nya fordon, måste expediten se tillverkarens deklaration om ursprung och det nya fordonet fakturan. Begagnade bilar kräver något annorlunda dokumentation, inklusive ett giltigt intyg om titel tilldelas den nya ägaren och, i tillämpliga fall, en vägmätare Disclosure Statement. I båda fallen, är en kopia av ägarens nuvarande registrering behövs för överföring av plattor. Addera Ny till Tennessee

Innan nya invånare i Tennessee kan titel och registrera sitt fordonet, måste de kontrollera de utsläppskrav för deras län. När detta är klart, kan de fylla i ansökan om Certificate of Titel och registrering hos deras lokala länet kontorist kontor. Tillsammans med den passerade utsläpp certifikat (om det behövs), måste föraren att visa expediten deras nuvarande registrering och kvarstad information eller out-of-state titel.
Tillfälliga Taggar
< p> Vissa fordonsägare kan kvalificera sig för tillfälliga taggar i Tennessee om de har titeln problem. Dessutom, om ett fordon behöver reparationer efter ett utsläpp besiktning och registrering är aktuell, kan en förare ansöka om tillfälliga taggar. Ägaren bör kontakta sin lokala länet kontorist kontor för att kontrollera alla handlingar som han behöver för att presentera.
Dubbla titlar

den skattskyldige och tjänster Bilgruppen hanterar förfrågningar om dubbletten avdelning personligen och via mail. Personligen, måste ägarna bevisa sin identitet med ett körkort eller annan fotolegitimation. Icke-ägare måste också presentera bevis för att identifiera tillsammans med ägarens attesterad fullmakt. För att ansöka per post, kan en fordonsägare hitta Certifiering av dubbletten avdelning på sin lokala länet kontorist kontor, som måste fyllas i och skickas till Tennessee Department of Revenue.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145281.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.