Vad är förarens utbildning Test?

Den som vill få ett US körkort måste passera förarens utbildning test vid en Department of Motor Vehicles kontor i sitt tillstånd. Förarens utbildning testet baseras på statens officiella körning Manuell och består av två delar-en skriftlig tentamen och ett kompetenstest. Student förare måste uppnå passerar poäng på båda proven för att få deras officiella körkort. Funktion

förarens utbildning test är utformat för att testa de kunskaper och färdigheter för eleven föraren så att de kan tjäna sitt körkort. Förarens utbildning testanläggningar kan hittas i nästan varje stad i USA, och de flesta gymnasieelever kan ta en kurs som heter Förarens utbildning under deras junior eller senior år på gymnasiet för att förbereda sig för detta test.
Electronic Components

Den skriftliga delen av tentamen tester förarens kunskaper om vägmärken, allmänna kör regler och föreskrifter i förarens tillstånd och består av flervalsfrågor. Vägen Testet består av en uppsättning av övningar som testar förarens totala körkunskaper, förmågor navigering och, i vissa fall, förmågan att fickparkera.
Försökspersoner

tentamen tester föraren inom följande områden: trafiklagar, manövrering ett fordon i låg risk till hög risk miljöer, navigera genom flera körfält motorvägar, körning under ogynnsamma förhållanden, allmänna fordonsfunktioner, göra kloka val som en förare, rattfylleri, och konsekvenserna av att bryta körning lagar i förarens respektive stat.
Förberedelse

Eleverna kan förbereda sig för förarens utbildning test genom att ta en förares utbildning klass i gymnasiet, deltar i en drivande kurs på ett community college, eller genom att besöka deras lokala DMV: s hemsida och arbeta igenom tutorials och lektioner på nätet. Studenter som har avslutat en formell kurs erhåller ett körkortstillstånd, som tillåter dem att sätta sig bakom ratten på ett fordon med en drivande instruktör eller någon annan som innehar ett giltigt körkort så att de kan öva sina kunskaper i navigering och bli bekväm manövrering ett fordon . Addera Överväganden

Student måste passera både tentamen och körprov för att få sina körkort. Om en elev misslyckas endera eller båda delar av förarens utbildning testet, kan de göra om testet upp till tre gånger innan att behöva ansöka om ett körkortstillstånd. Studerande som underkänts på körprov måste vänta 14 dagar innan de kan återta denna del av testet. Vissa stater tillåter studenter att ta sina körkunskaper skriftliga prov som en del av deras chaufför s utbildningsprogram. I denna situation, gör en godkänd kurs för dem att avstå från kravet på att slutföra ett skriftligt prov på den lokala förarens testanläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145238.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.