Hur konverterar jag ett namn för en registreringsskylt

Du ser dem på bilen framför dig medan du kör,? Personliga registreringsskyltar. Dessa plattor, som ligger på baksidan och framsidan av din bil, bokstavera ett ord eller en fras, vanligen i form av kort-handstil. Du kan även spendera tid på att försöka avkoda det korta meddelandet föraren har tryckt på sina tallrikar. Skapa din egen tallrik fåfänga licens genom att först plocka ett namn, ord eller en fras och konvertera den för användning på din tallrik. Instruktioner
1

Kolla med din statens Institutionen för motorfordon för att ta reda på kraven för personliga registreringsskyltar. Till exempel, i Florida, kan du välja upp till sju siffror, bokstäver, bindestreck och mellanslag för din egen tallrik.
2

Skriv ner ord, namn eller en fras i versaler som du vill ha på registreringsskylt. Till exempel kanske du vill använda ditt namn, "John Smith" på plattorna.
3

bort vokalerna att förkorta namnet om det är för långt. Ta vokalerna från "Bertil Svensson" att göra "JHN NGT." Detta har nu åtta tecken, inklusive mellanslag mellan de två orden.
4

Skjut ihop ord till en lång rad bokstäver såsom "JHNSMTH."
5

Ersätt bokstäver med siffror för att skapa ett mer unikt namn. Ta till exempel den "O" i "John" och ersätta det med en "0" att göra "J0hn." Ersätt "E" med "3", "T" med "7" och "jag" med "1."
6

Ta ut alla övriga främmande bokstäver. Till exempel, ta reda på "H" i "JHNSMTH" för att skapa "JNSMTH" som fortfarande kan läsas som "John Smith."
7

Lägg några extra bokstäver eller siffror i början eller slutet av namnet. Lägg antalet familjemedlemmar, de två sista siffrorna i ditt födelseår, eller "II", om du är den andra personen i din familj med det namnet.
8

Kontakta din statens Department of Motor Vehicles att se om din konverterade namnet är tillgängligt för dig att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145558.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.