Hur man hanterar en Subaru WRX STI

Subaru WRX STI är en populär bil i Amerika för både street körning och rallycross racing. STI är så utbredd i rallycross att det kan finnas fler fans efter Subaru märket än någon annan biltillverkare i USA, enligt Lance Smith, laget ägare. Att köra din STI du behöver veta om delar specialitet prestanda din bil är utrustad med. Om STI du kör tillhör någon annan, eller om du köpte den används, ta reda på om det finns någon eftermarknad modifieringar. Instruktioner
1

Vet specialitet utrustning som kom slut på din STI. De flesta lager prestanda delar genomförs av Subaru för rallycross, inklusive lätt identifierbara bakre vinge och huv scoop. Den 2011 Subaru WRX STI levereras med 305 hästkrafter boxermotor och Brembo prestanda bromssystem. Den Brembo bromssystemet är av särskilt intresse för STI aficionados. Systemet omfattar bromsok, kuddar och rotorer. När du kör din STI kommer du att märka en fast och mer enhetlig känsla i bromspedalen, tack vare de Brembo bromsok. Detta bromssystem gör STI ägare att köra sina bilar aggressivt och tryggt, att veta att de har överlägsen bromskraft. STI har också en världsklass all-wheel drive system, enligt Popular Mechanics Magazine, ger STI utestående hantering förmågor. Den 2011 WRX STI har ytterligare funktioner som Subaru Intelligent Drive (SI-enheten) och Vehicle Dynamics Control (VDC) som möjliggör individualiserad tågförarinmatning och prestanda.
2

Vet dina eftermarknaden modifieringar. STI är mycket anpassningsbar för att skräddarsy, och eftermarknaden prestanda tillägg är extremt populärt med STI ägare. Medan listan över möjliga uppgraderingar och modifieringar är alltför omfattande för att lista, besöka den nordamerikanska Subaru Impreza Owners Club, och Subaru of America hemsida för att läsa vilka ändringar kommer att göra med resultatet av ditt fordon.

3

övningsköra din STI. Kör på gator, på löst underlag som grus eller sand och lära sig att köra i snön. Detta kommer att hjälpa dig att få en känsla för de styva bromsar, styv fjädring och all-wheel-drive kapacitet. I 2011 års modeller kan du också välja mellan tre typer av fordonets prestanda via SI-DRIVE. Dessa lägen är: Intelligent, Sport och Sport Sharp. Dessa inställningar reglerar motorstyrenheten och strypa att förändra effekterna av gas tryck. Enligt Subaru.com, "Throttle operation i Intelligent-läget känns normal ... Sport Inställningen gör motorn mer lyhörd för gaspådrag och idrott Sharp gör bilen en rasande odjur." Vehicle Dynamics Control eller VDC, också ligger i tre olika lägen:. "Standard", "Off" och "Performance" En annan förarmanövrerade kontroll DCCD, som förvaltar vägen makten delas mellan de främre och bakre hjulen via centrum differential. Experimentera med dessa inställningar för att hitta den nivå som är bäst för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145815.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.