Krav på en Illinois State License

Den Illinois Department of Motor Vehicles stipulerar flera krav för att erhålla en Illinois statlig licens. För att säkerställa skyddet mot bedrägerier och identitetsstöld, identifiering som är primär. Staten har satt ålderskrav för att ansöka om körtillstånd och körkort och dessa är beroende av att framgångsrikt slutföra förarutbildning eller godkända kurser förarutbildning. Ålder och utbildning

Illinois körtillstånd utfärdas till personer mellan 15 och 17 så länge sökanden är inskriven vid en godkänd förarens utbildning kurs 30 dagar innan du ansöker om tillståndet. Med en förares tillstånd, kan du köra med en vuxen som är 21 år eller äldre och har ett fordon licens och minst ett års körvana.

När du når 16 års ålder, fyll en godkänd förarens utbildning Naturligtvis håller en förares tillstånd för minst nio månader och logga minst 50 timmar bakom ratten, kan du ansöka om en Illinois State körkort.
Identifiering Krav

Identifiera dokumentation krävs för första gången föraren, den aktuella drivrutinen förnya sin licens och nya invånare till Illinois. En individ förnya hennes körkort krävs endast att presentera en aktuell körkort eller annan form av fotolegitimation, exempelvis en militär ID. En ny Illinois bosatt måste kapitulera hans tidigare tillstånd körkort och kan krävas för att klara ett skriftligt prov, förarprov eller synundersökning för att kvalificera sig för en Illinois licens.

Första gången måste föraren fram ytterligare dokumentation för att verifiera födelsedatum, bevis på uppehållstillstånd och underskrift äkthet. Dessutom bevis han avslutade ett förarens utbildning Kursen kan komma att krävas, beroende på hans ålder. Former av dokumentation för att bevisa uppehållstillstånd inkludera en elräkning, fordonets registreringsbevis eller hyresavtal. Födelsedatum kan verifieras med en födelseattest, militärtjänst rekord, domstolsbeslut eller register adoption. Kreditkort eller annullerade checkar räcker att kontrollera en signatur.
Slutliga kraven

att slutföra processen för att erhålla en Illinois statlig licens, måste du besöka en Illinois drivrutin tjänster anläggning och ge din legitimationshandling. Vid denna punkt, kan du vara tvungen att passera en skriftlig tentamen, förarprov och en synundersökning. Sökande som har klarat ett godkänt förarens utbildning Kursen kan vara berättigade att avstå från det skriftliga och förarprov.

Efter avslutat dessa tentor, kommer du vara tvungen att vända på ditt tillstånd, ge din signatur och har ditt foto tas för Illinois en statlig körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145364.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.