Vägskyltar Typer

I Amerika, hjälper färgkodade vägskyltar förare gör rätt beslut när man kör, även om de är obekanta med ett område. Många tecken använda bilder utöver språk till direkta drivrutiner. Vanliga typer av amerikanska vägskyltar inkluderar varning, regelverk, guide, konstruktion, fritids, stop, tjänster och skyltar markör. Varningsskyltar
Railroad varningsskyltar har två skivor och ett X.

Varningsskyltar har en gul bakgrund med svarta bokstäver, oftast i en diamant form, för att varna förare. En typ av varning vägskylt varnar förare till ett stopp eller trafiksignal framåt. Vissa landsbygdsområden tecken innehåller bilder på djur, varnar förare att se upp för rådjur eller kor i vägen. Andra gula skyltar varnar för skarpa kurvor eller skolan busshållplatser. Järnvägsövergång tecken har en cirkulär form och har en svart "X"-symbolen. Skola tecknar har en femkantiga form.
Regulatory Tecken
Denna reglerande skylt berättar föraren att inte överskrida 25 mph.

Regulatory tecken har en fyrkantig form, med svarta bokstäver på en vit bakgrund. Deras främsta syfte är att fastställa regler i vägen. Hastighetsbegränsning tecken diktera den högsta lagliga hastighet. Regulatory tecken kan också dirigera förare att hålla till höger eller vänster sida av vägen. Enkelriktade skyltar är också en typ av reglerande vägskyltar.
Guide Tecken
Highway guide skyltar direkta bilister till höger avfarten.

Guide vägskyltar har vit skrift på en grön bakgrund i en rektangulär form. Dessa tecken är informativ och låter förarna vet vilken gata de är på eller närmar sig, eller vilken väg de måste följa för att nå sin destination. Exempel på guide skyltar inkluderar motorvägsavfart och street-namnskyltar.
Construction Signs
Denna symbol varnar förare av vägbyggen.

Construction skyltning har en ljus orange bakgrund med svart text i en diamant form. Dessa tecken låter förarna vet när underhåll besättningar arbetar på vägen. Entreprenad tecken kan också sättas upp under evenemang för att varna förare av en kortsiktig aktivitet framöver, såsom en festival eller rättvist.
Stop och Yield Tecken
Föraren måste anpassa sin fordon till ett fullt stopp vid en stoppskylt.

stoppskyltar används för att tilldela rätt-of-way vid korsningar i avsaknad av ett trafikljus. De har en röd bakgrund med vit text i en åttakantig form. Förarna måste helt stoppa och kontrollera andra fordon innan du fortsätter. Yield tecken har en triangelform med en röd bakgrund. Det är en vit triangel i mitten av skylten med röd bokstäver stavning "avkastning." Dessa tecken varna förare att ge rätt-of-way till andra förare i en korsning.
Recreational Signs

Recreational tecken anmäla förare av en permanent fritidsaktivitet framåt. Denna typ av skyltning har en brun bakgrund med vit text. Några exempel på fritidsaktiviteter kan omfatta camping, golf, eller båtliv.
Service Signs

service tecken finns på motorvägar, oftast nära utgångar. Denna typ av vägskyltar har en blå bakgrund med vit text i en rektangulär form. Dessa tecken ger förarna information om tillgången på gas, mat och logi. Sjukhus är också med på tjänsten skyltar.
Marker Signs
Denna skylt meddelar bilisterna att de kör på Route 66.

Marker tecken utse vägar och motorvägar. Interstate markör tecken har en blå bakgrund med vit text, toppat med en röd krona. Statliga ledstråk tecken har vanligtvis en svart ram med en vit bakgrund. Bokstäver för skyltar ledstråk är svart i färgen. Båda typerna av markör tecken kan komma i en modifierad sköld form med tre poäng i toppen. Ibland konturerna av staten används för statliga skyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145513.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.