Hur vet jag om en Mercedes har högintensiva strålkastare

Halogenlampor är standard på de flesta bilar . Men de flesta Mercedes bilar använder högintensiva ansvarsfrihet strålkastare . Om du vill veta om din Mercedes har högintensiva strålkastare , är det inte alltid självklart att bara titta på dem . Vissa halogenlampor är tonade , vilket gör dem att framstå som om de skulle kunna vara högintensiva urladdningslampor . Emellertid uppnås detta i halogenlampor genom att tillfoga någon xenongas och tillämpa en nyans på det glas delen av kolven . Instruktioner
1

Titta på framsidan av strålkastare montering . På objektivet , kommer det att vara en av tre markeringar etsade in i linsen . Beroende på din Mercedes , kommer du att se utnämningen av D1R , D1S , D2R eller D2S . Dessa är de standardhus används för HID , eller High Intensity Discharge , strålkastarna på din Mercedes .
2

Kontrollera smala lökar . Xenon-strålkastare , som är de högintensiva strålkastare som används på fordon av märket Mercedes , är mycket smalare än halogenlampor strålkastare .
3

Slå strålkastarna på . Om steg 1 och 2 tyder på att strålkastarna kan vara högintensiva strålkastare , slå strålkastarna på . Xenon-strålkastare är ungefär 300 % ljusare än halogenstrålkastare och har en ljus blåaktig ton . De har också en genomsnittlig livslängd på ca 4000 timmar , vilket är åtta gånger högre än för de flesta halogenstrålkastare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145365.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.