Hur man förbereder för Colorado Driver Test

Med blåsiga bergsvägar och tunga snöfall, är Colorado en vacker stat, men det kan också vara en särskilt förrädisk plats att köra. För att juridiskt driva ett fordon här, måste bilister passerar först förarens test som ges av Institutionen för motorfordon. Den skriftliga tentamen består av flervalsfrågor, medan vägen tentamen tester en förarens faktiska färdigheter bakom ratten. Genom adekvata förberedelser inför proven, kan förarna passera både med flygande färger. Saker du behöver Flighter Colorado Driver Handbook
övningsprov
Bil
Bilförsäkring
Bilregistrering
legitimation
Bevis på Colorado residency
Social Security-kort
Intyg om förmynderskap (om tillämpligt) katalog Lämpliga avgifter
Visa fler instruktioner
1

Studera Colorado Driver Handbook. Den Colorado DMV publicerar en gratis guide som finns tillgänglig på sin webbplats och i alla körkort kontor. Handboken täcker alla aspekter av det skriftliga provet, inbegripet säker körning pekare, bilder och betydelser av vägmärken och regler motorvägen. Själva testet består av frågor från handboken materialet, så studera den noga. Notera alla delar som du har svårt att förstå och gå igenom dem flera gånger.
2

Ta övningsprov. I Colorado DMV ger övningsprov så potentiella förare kan få en känsla av det skriftliga verkliga provet. I januari 2011, är ett test av sju frågor tillgänglig gratis, medan 50 - och 100-fråga tester finns tillgängliga för $ 9,95 och $ 14.95, respektive. Välj det test som är mest lämpad för dig. När du är klar, gör dina svar. Slå upp felaktiga svar i motsvarande handbok avsnittet så att du kan bli klart varför du missade frågan.
3

Skaffa och försäkra en bil. Du behöver ett fordon så du kan träna din körförmåga. Köpa eller hyra en bil från en återförsäljare, skaffa en från en privat säljare eller låna en från någon du känner. Registrera din bil med DMV och köpa försäkring om det inte redan gjort det. De Colorado minsta ansvar krav omfattar $ 25.000 kroppsskada per person, $ 50.000 kroppsskada per olycka och $ 15.000 egendomsskador per olycka.
4

Öva säker körning. Din provkörning handledare kommer att följa dig väldigt noga för att se till att du är en säker förare. Spendera lite tid att bekanta sig med din bil och praktik goda vanor körning. För den egentliga vägen examen kommer du att testas på hur väl du gör vänster och höger varv, din förmåga att stoppa och passera korsningar, och ditt val och hantering av filbyte. Du kommer också att uppmanas att slå ihop till och från trafiken. Varje uppgift har en graderad värdering som är kopplad med din övergripande bedömning vid drift fordonet och uppfatta stimuli trafiken omkring dig.
5

Bring lämpliga material. För det skriftliga provet, måste du ta med legitimation och Colorado uppehållstillstånd, ditt Social Security-kort och, om du är under 18 år, en sanningsförsäkran förmynderskap. Som av Januari 2011, är kostnaden för den skriftliga tentamen $ 14, vilket kan betalas kontant eller med check. För provning på väg, ta med din tillfällig licens och en bil som är försäkrad och registrerad. I januari 2011, är kostnaden för vägen TEST $ 21 som också kan betalas kontant eller med check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145767.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.