Headlight Blinkande lag i Californien

avsnitten 25.250-25.282 av California Vehicle Code innehåller de lagar som förarna måste följa på allmänna vägar när det gäller användning av blinkande strålkastare . California Vehicle Code ( VC ) lagar gäller för förare av privatägda motorfordon som använder offentliga gator och vägar under normala omständigheter . Förbi

När på vägar som inte tillåter passera på höger sida , en bil omkörning annan bil kan använda ett hörbart ljud ( t.ex. ett horn ) eller ljustutan för att varna föraren i den andra bilen .
Varningar

California lagen tillåter blinkande lampor för att signalera att vända och att varna närmar bilister om olyckor eller faror framöver . Kalifornien VC rekommenderar att du använder blinkande strålkastare när en funktionshindrad bil är på /inom 10 meter från en väg .
Begravningar och hjälpa

Fordon i en begravning procession , eller varning för en begravning procession framöver kan använda blinkande strålkastare . Kalifornien också tillåter förare att använda upprepade strålkastare blinkar för att signalera efter hjälp .
Undantag

Såvida inte en ovanlig eller extrem trafikfara föreligger , finns det ingen annan anledning för en bil att visa blinkande lampor än de skäl som anges i Kaliforniens VC .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145762.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.