Hur man dra en släpvagn med en Mini Cooper

Mini Cooper är en liten bil finns i två dörrar, fyra-dörrars, och konvertibla varianter. Den är tillverkad av tyska BMW, som producerar sin egen berömda raden av lyxbilar. Som en liten bil, är Mini inte det idealiska fordonet för bogsering stora eller tunga laster som campare, men är fullt kapabel att dra en liten släpvagn. Mini Coopers dock inte, levereras med en dragkrok monterad. Dessa delar finns som tillbehör för de flesta modeller av Mini, med undantag för modeller med bakre dimljus. Saker du behöver
Dragkrok kit
Kuldrag
Låsverktygssats
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Bågfil
Trailer
Visa fler instruktioner

1

Köp en dragkrok för din Mini Cooper och installera den enligt bruksanvisningen som. Flera företag säljer dessa missöden, som installeras under den bakre stötfångaren på Mini. Jobbet ska vara genomförbart hemma för många bilägare, eftersom det innebär att man använder endast skruvmejslar, skiftnycklar och en bågfil. Om du känner dig osäker att installera det, ta den till en mekaniker som vet Mini Coopers.
2

Dra av backup ljus eller täckplåt på ditt rikligt för att avslöja mottagaren av ditt problem. Detta är en fyrkantig sockel i vilken du kan infoga ett metallstycke kulan. Dessa är standardiserade bitar tillgängliga från någon auto delar leverantör.
3

in kulan i hitch receiver och stift den på plats med hjälp av en låssprint. Detta kommer att förhindra att den glider ut en gång under belastning.
4

Köp eller hyr en släpvagn och bifoga det till din dragkrok genom att veva uttaget på vagnens dragkrok tills plattan träffar marken och lyfter Hitch upp högre än bollen ansluten till din Mini. Om vagnen är två hjul och tom, kan du ha bara en vän att hålla upp den. Back Mini fram bollen sitter under vagnens bollen cup, och lägre släpet ner tills lås i bollen cup sveper runt DRAGKROK.
5

Passera en låssprint genom botten av bollen koppen för att hålla den på plats över hitch. Vagnen är nu ansluten till din Mini Cooper. Fyll inte på det utöver dragkapacitet på bilen och skumt, för att hitta din modell exakta dragkapacitet kolla instruktionsbok. Eftersom det är en liten bil, kan det inte dra en hel del, den tyngsta Mini dragkroken har fått betyget till 1400 pounds
6

Kör försiktigt med släpvagn kopplad.. Den extra vikten kommer att göra stopp tar längre tid, och den extra längden kräver mycket större svängar än du normalt kan ta med en liten bil. Var noga med att bandet allt på släpet åt ordentligt så att den inte flyttas eller flyga bort under enheten. Om du behöver säkerhetskopiera med en släpvagn på, kom ihåg att du måste aktivera ditt hjulet i den riktning du vill trailern att vända vid backning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145677.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.