Hur får din Körkortsprogram vid 16 års ålder

Få ditt körkort är en stor sak, särskilt om du är en tonåring. Det är begränsade tillståndsförfaranden som varierar från stat till stat. Om du är 16 år gammal och vill tjäna ditt körkort, måste du ta förarnas utbildning klasser och lära sig vad reglerna vägarna är samt hur du använder din bil innan du kan ta licens tester för att få en körning tillåter. Saker du behöver
Driver bruksanvisning
Förarens utbildning klasscertifikat
Födelse, Social Security-kort eller pass
Godkänd examen certifikat
Vehicle
Visa fler instruktioner
Lär dig reglerna
1 Tonåringar kan få tillfälliga förarnas tillstånd.

Kontakta motorfordon divisionen i den stat där du bor antingen personligen, per telefon eller på nätet, och bestämma de specifika krav som du måste uppfylla för att få ett körkort. Till exempel, om du bor i Ohio och är 15 ½ år gammal, kan du få ett tillfälligt tillstånd att köra med en förälder eller instruktör. När du är 16, kan du få en provanställning licens om du har genomgått erforderlig förarutbildning. Ålderskrav kan variera beroende på lagstiftningen i den stat där du bor.
2 förarens utbildning eleverna lära sig om trafikskyltar.

Få en förares utbildning handbok från motorfordon uppdelningen av stat du bor i och slutföra en förarens utbildning klass. Vissa gymnasier ger dessa till sina elever, du kan också kontakta en ackrediterad förarens skola i din hemstad. Handboken kan innehålla ämnen som "tecken, signaler och trottoarmarkeringar" "Motor Lagar Vehicle," och "Dagligt körskicklighet." Addera 3 Studera kursmaterial.

Studera materialet för det skriftliga provet och träna din körförmåga. Du kan övningsköra om du är tillsammans med en licensierad vuxen förare.
4 Blivande förare måste ta ett syntest.

Ställ in en tid hos din lokala DMV kontoret för att ta skriftliga och tester vision. Du kommer också att få svara på frågor om din fysiska hälsa. Ett test examinator kan kräva att du lämnar läkarens information om ditt hälsotillstånd, om du har en.
Förarens Tester
5 Körning studenter måste ta ett skriftligt prov ...

Ta det skriftliga provet, som kan administreras i en eller flera delar. Dessa tentor kan omfatta frågor om trafikskyltar och ljus, fotgängare rättigheter, skyldigheter trafikanter samt hur man kör i snö.
6 och ett körprov.

Schemalägg en provkörning. Du måste ha din förarens utbildning certifikat och ge ditt eget fordon där för att ta testet, och det måste vara försäkrade. Vägen Testet innefattar kör uppgifter såsom stopp och start, säkerhetskopiering, och upprätthålla ett säkert avstånd till andra fordon. Den manöverförmåga delen omfattar körning runt hinder och fickparkering.
7

Ansök om ett körkort. Ta din godkända examinationsform till en biträdande registrator och betala de avgifter som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145605.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.