Hur göra Strålkastare Flash

Du kan göra strålkastare blixt från svag till stark på alla fordon. Det finns många anledningar till varför du kanske vill flasha strålkastarna. Kanske du vill signalera till en mötande förare att dämpa sina strålkastare. Kanske har du precis passerat en polis och vill signalera att passerande förare att sakta ner. Eller kanske du är i nöd och behöver en passerande förare att stanna och hjälpa dig. Du bör kunna blinka din strålkastare i fem enkla steg. Saker du behöver
Vehicle
Working strålkastare
Visa fler instruktioner
1

Leta ljussignalen på din bil. Vanligtvis är detta en pinne-liknande enhet som är placerad på en sida om ratten. Förväxla inte detta med din blinkers. Typiskt är blinkers och ljussignaler placerade på motsatta sidor om ratten.
2

slå på belysningen i din bil. Det handlar om olika steg, beroende på bil, men vanligtvis innebär att vrida en ratt på din ljussignal i en medsols eller motsols rörelse.
3

Dra eller skjut ljussignalen från eller mot dig. De flesta bilar kommer att kräva dig att dra signalen mot dig, så prova detta drag först om du är osäker. När du drar eller skjuter signalen, kommer du att märka dina strålkastare får ljusare.
4

Bring ljussignalen tillbaka till utgångsläget. Strålkastarna ska vara på sin normala intensitet.
5

Fortsätt denna dragande eller skjutande rörelse av ljussignalen att blinka din strålkastare så många gånger du vill.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145661.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.