Hur får man en Michigan Körkortsprogram

En av de mest spännande tid i de flesta amerikaners liv blir bakom ratten i en bil för första gången. För de flesta människor, är det första steget mot att faktiskt köra en bil att få ett körkortstillstånd. I delstaten Michigan, måste du vara minst 14 år, 9 månader gammal för att få ett körkortstillstånd. Saker du behöver
Legal identifiering
Segment 1 Certifikat Slutförande
Visa fler instruktioner
1

hitta en filial i Michigan Department of State. Nästan varje stor gemenskap i Michigan har en filial. Du hittar filialkontor genom att logga in på services.sos.state.mi.us /servicelocator /branchofficelocator.aspx.
2

Bring godtagbar identifiering. Du måste ha bevis på ditt personnummer (t.ex. ditt Social Security-kort eller en W-2 form), bevis på ditt amerikanska medborgarskap (ett födelsebevis eller pass), bevis på din identitet (t.ex. ett foto skola identitetskort) , och bevis på din Michigan uppehållstillstånd (t.ex. en lön stub, en el-eller annan elräkning, eller en skola avskrift). För mer information om godtagbar identifiering, logga in på www.michigan.gov/documents/sos/Applying_for_lic_or_ID_SOS_428_222146_7.pdf.
3

Träffa fysiska och psykiska krav som anges av staten Michigan. För att få ett körkortstillstånd, måste du skicka ett syntest och bevisa att du är frisk nog för att driva ett fordon. För mer information om dessa krav, logga in på www.michigan.gov/sos/0 ,1607,7-127-1627_8669_8998-30007 -., 00.html
4

genomgå godkänd Segment 1 förarutbildningen program. Dessa klasser måste erbjuda minst 28 timmars utbildning. Kostnaden för programmen förarutbildning varierar från $ 200 till $ 400. För mer information, logga in på www.michigan.gov/documents/sos/DES_-_Frequently_Asked_Questions_273278_7.pdf.
5

Skaffa en Segment 1 Certifikat Slutförande, vilket verifierar att du har avslutat förarutbildningen programmet. När du har slutfört Segment 1 förarutbildning, måste du få ett intyg och få det undertecknat av en förälder eller vårdnadshavare. Kontakta institutionen med ansvar för information om hur du får nivå 1 körkortstillstånd.
6

Skaffa en nivå 2 Intermediate licens efter att ha ditt Nivå 1 körkortstillstånd i minst sex månader. Du måste vara minst 16 år gammal, passerar ett syntest och få en körförmåga testcertifikat genom att passera den körskicklighet testet. (För mer information om körprovet, logga in på http://www.michigan.gov/documents/ROAD_SKILLS_TEST_STUDY_GUIDE_05-02_21935_7.pdf.) Dessutom måste en rättslig förälder eller vårdnadshavare intygar att du har genomfört 50 timmars körning. För mer information om att få en nivå 2 Intermediate License, kontakta utrikesdepartementet.
7

Skaffa en Nivå 3 Full License. Du måste vara 17 år gammal och har en nivå 2 Intermediate körkort i minst sex månader. Du måste också köra i 12 månader utan att få ett rörligt kränkning, bli inblandad i en olycka eller få en licens suspension eller andra kränkningar. Du behöver inte ansöka om detta tillstånd, och det kommer automatiskt att skickas till dig när du fyller 17, uppfyller alla krav och ha målsmans tillstånd (som erhålls när målsman undertecknar Level 2 licens).
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145385.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.