Hur Passera DMV Driver Test Learner Tillstånd i Arizona

Första gången förare i Arizona måste ta och klara ett skriftligt prov för att få ett Arizona elev tillstånd, vilket gör det möjligt för personen att köra med en licensierad Arizona drivrutin. Student under 18 år måste ha tillstånd för fem månader innan de tar förarna testet. För att ansöka om tillstånd, måste du vara minst 15 år och 6 månader gammal, och en förälder eller vårdnadshavare måste underteckna ansökan. Den förälder eller vårdnadshavare måste också underteckna en frisättning om att eleven inte kommer att köra utan Bilförsäkringar. Saker du behöver
Två former av identifiering (måste avbildad) katalog Bilförsäkringar
Arizona Körkort Manual
Visa fler instruktioner
Hur Pass DMV Permit Driver Learner Test i
1 Arizona DMV

Besök Arizona Avdelningen för motorfordon och plocka upp en studiehandledning. Denna guide kan även erhållas på nätet genom att besöka DMV hemsida. Informationen i guiden ordentligt innan du tar testet
2

Study. Ta praxis tentor på DMV hemsida. Studera guiden och ta praxis tentor är det bästa sättet att klara testet och få learnerspassersedel.
3 Anländer tidigt för att undvika folkmassan

Kom tidigt för den skriftliga delen av tentamen . Kontor blir upptagen vid middagstid så det är bäst att komma dit tidigt på morgonen för att slå massorna.
4

Logga in på den främre räknaren och begära pappersarbete för learnerspassersedel. Underteckna och datera former och har en plats i väntrummet.
5

Den ifyllda tentan till den främre räknaren och vänta att kallas. En representant kommer att ringa ditt namn och ge dina testresultaten. Om du inte klarar, kan du testa igen om 48 timmar. Provuppgifterna är slumpmässiga, och det andra testet sannolikt inte kommer att ha samma frågor som den första.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145441.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.