Hur man övningsköra efter att ha tagit körkortstillstånd Test

Att köra en bil för första gången efter att du har passerat ditt körkortstillstånd test kan vara skrämmande. Om du lär dig att övningsköra efter att ha tagit körkortstillstånd testet, då du kan utveckla ett bekvämt sätt att vänja sig vid bilen innan du tar ut det på vägen. Kom ihåg att du måste ha en licensierad förare med dig. Var noga med den licensierade förare är förtrogen med fordonet du kommer att köra och inte tänka att ge dig tips om att lära sig att köra bil. Instruktioner
1

Välj en klar dag där det inte finns någon snö eller stående pölar vatten på marken. När du först lär sig att köra, bör du lära dig i den säkraste miljön möjligt.
2

Res till en stor öppen parkeringsplats med en licensierad förare. Låt den licensierade förare att framföra fordonet på partiet.
3

Spendera tid blivit van vid det korrekta sättet att starta bilen, vända bilen av, hur man accelerera, hur man bromsar och hur man kan flytta eller byta växel. Låt den licensierade förare att visa dig varje process innan du prova det själv.
4

Kör fordonet långsamt inom gränserna för en parkeringsplats. Bo i det öppna området av partiet bort från belysningsstolpar och andra fordon. Få van att köra framåt, bakåt och stoppa. Öva samordna blinkers och svarvning. Ägna lite tid att lära sig tekniken för fickparkering.
5

Kör fordonet hem efter att du känner dig säker på att du har övat på den punkt där du kan kontrollera fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145426.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.