Skaffa ett körkort i Michigan

För att få bakom ratten i en bil i delstaten Michigan, som någon delstat i USA, kommer du behöver för att få ett giltigt körkort. Skaffa ett körkort innebär ordentlig utbildning, flera former av identifiering och bevis på uppehållstillstånd. Saker du behöver
Bilister Blanketter utbildning
identifiering
Proof of Michigan residency
Visa fler instruktioner
1 Staten Michigan

Få kopior av förarutbildning manualer och studera den skriftliga tentamen. Den Michigan Department of State ger häften som innehåller all nödvändig information, som kan laddas ner på nätet eller erhållas från någon statssekreterare kontor.
2 former av ID

Få bevis på ditt personnummer (SSN) i form av ett Social Security-kort, en W-2 eller 1099 formulär, betala stubbar presenterar ett SSN och den enskildes namn, ett militärt ID-kort med ett fotografi eller en skrivelse av stödberättigande som inte är över 30 dagar gammal.

3

Förvärva bevis på rättslig närvaro i USA, vilket kan vara i form av ett pass, delstats-ID-kort, födelsebevis, intyg om medborgarskap eller naturalisering, social trygghet kort, eller en konsulär rapport födelseort i utlandet. Utländska medborgare kan presentera passet (innehållande en USA visum) med en engelskspråkig översättning, ett giltigt Employment Authorization Card, en permanent bosatt kort eller ett giltigt resedokument för flykting.
4 Passport

Skaffa identitet verifiering, som kan komma i många former. Följande är godtagbara: ett pass, en kanadensisk eller out-of-state körkort (antingen giltigt eller löpt under mindre än ett år), en amerikansk äktenskap licens av äktenskapsskillnad, en federal amerikansk identitetskort, en amerikansk domstol för att ett juridiskt namnbyte, ett militärt ID-kort med foto, militära papper separation, en tribal ID-kort från en amerikansk indianstam med federal erkännande, ett Michigan fånge ID (vilket kräver verifiering), och för de sökande 18 och under, ett Michigan drivrutin .-utbildning certifikat
5 Pappersarbete

bevisa din Michigan uppehållstillstånd via ett kontoutdrag, elräkning eller kreditkort räkningen utfärdats inom de senaste 90 dagarna, Michigan high school eller college transkript som är mindre än två -år gammal, ett leasingavtal, inteckning eller hyresavtal med hyresvärden telefonnummer, en lön stub eller vinst uttalande med arbetsgivarens kontaktinformation, eller en vård-, auto, liv, eller hemförsäkring. Staten, federala, eller lokala dokument myndigheter, till exempel bedömningar, licenser eller kvitton är också acceptabelt. Slutligen kommer en Michigan registrering med aktuella namn och adress fungerar.
6

ansöka om ett tillfälligt Instruction Permit (TIP) efter att samla alla nödvändiga handlingar som anges i steg 2 till 5. Sökande är skyldiga att passera vision, vägskyltar och skriftliga kunskapskontroller och betala $ 25 till har ett tips utfärdats. TIP tillåter förare att träna när de åtföljs av en certifierad drivrutin-utbildning instruktör eller licensierade vuxen. När en TIP förvärvas, nya drivrutiner behöver träna i minst 30 dagar innan de ansöker om tillstånd, men kravet kan frångås för dem med en licens från en annan stat eller ett utgånget Michigan licens.
7 Bil Nycklar

Ta synundersökning, skriftligt prov och körskicklighet väg test, som erbjuds av utomstående examinatorer hela Michigan vid varierande kostnader. tillstånd att köra

Efter godkänd provning
8, föra certifikatet tilldelas för framgångsrikt slutförande, spetsen och nödvändiga blanketter av ID (bevis på uppehållstillstånd, identifiering, och ditt SSN) till en statssekreterare kontor för att få ditt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145329.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.