RV 5th Wheel Lagar

Det finns ett brett utbud av RV vändskiva lagar och de är alla något olika beroende på läget. För att hitta den exakta uppgifter om vad RV lagar gäller för din specifika plats, är det bäst att kontakta din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Säkerhet Lagar

säkerhet, många stater kräver att RV vändskiva ägarna reser med ordentliga vindrutetorkare och en brandsläckare, liksom olyckor utrustning, såsom facklor och vägmärken. Mest alla stater kräver att säkerhetsbälten bäras. Varje stat kräver en RV släpvagn att ha fungerande blinkers och bromsljus samt en licens ljus.
Dimension Lagar

Varje stat har satt regler för grov fordon viktgränser och axeltryck. Dessutom är det bestämda regler på både längden och begränsningar bredd. Mindre RV vändskivor vanligtvis inte behöver oroa sig för storleken är ett problem, dock. Men om du kör en storskalig vändskiva, kan du stöta på några frågor om RV lagarna inte är noggrant undersökt.
License Lagar

De flesta alla husvagnar kan drivas med ett körkort. Men i vissa fall, för lager-sized RV vändskivor, kan vissa stater kräver en trippel-bogsering licens. Så för dem bogserar en storskalig vändskiva, är det viktigt att kolla in de lagar RV licensiering för att undvika böter eller biljetter.
Parkering lagar

Vissa stater har regler RV parkering. Vissa stater tillåter inte parkering över natten vid vissa rastplatser, eller det finns en gräns för hur länge det femte hjulet kan parkeras på vissa områden. Varje stat varierar när det gäller lagar RV parkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145675.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.